Technicum werft intern personeel eind 2022

Technicum uitzendbureau werft intern personeel voor vestigingen door heel Nederland. Het gaat hierbij om vacatures voor consultants en managers. De consultants van Technicum werven technische specialisten en onderhouden contacten met bedrijven waar ze vacatures van ontvangen om technische specialisten te plaatsen. Een consultant bij Technicum heeft een hele diverse functie. Je communiceert met verschillende spelers op de arbeidsmarkt. Je bent niet alleen in contact met werkzoekenden maar ook met bedrijven en opleidingsinstituten. Ook met overheidsinstellingen hebben consultants contact zoals gemeenten en het UWV. Door al deze contacten is een consultant iemand die goed kan communiceren en snel kan schakelen. Bij Technicum worden consultants goed opgeleid op commercieel gebied maar ook op het gebied van de techniek. Dat is logisch want als consultant in de techniek moet je weten waar je het over hebt. Dan kun je namelijk effectief technisch personeel bemiddelen. En de techniek is breed.

Specialisme onder consultants van Technicum

Technicum richt zich zowel op installatietechniek, elektrotechniek, metaaltechniek, telecom, mobiliteit en duurzame technieken. De consultants die bij Technicum werken hebben vaak één expertise oftewel technische sector waar ze het meeste van af weten. Zo zijn er specialisten in de werktuigbouwkunde oftewel de metaaltechniek. De consultants van Technicum kunnen zich echter ook richten op installatie en elektrotechniek. Deze sectoren hebben het de laatste jaren erg druk gekregen door de verduurzaming die in de installatietechniek en elektrotechniek plaatsvind. Technicum heeft ook een tak in de telecom. Een bijzondere tak die sterk is gericht op communicatietechnologie. De mobiliteitstak van technicum is verbonden met de transportsector. Het is opvallend dat vrijwel elke sector waar Technicum op gericht is behoefte heeft aan personeel. Er is dus veel uitdaging. Dat is een groot voordeel voor de consultants. Die hebben een actief beroep met veel dynamiek. Wil je meer weten over de interne vacatures bij Technicum stuur dan even een berichtje naar de website of klik even op de knop vacatures Technicum in de menubalk.

Vestigingsmanagers Technicum gevraagd

Naast consultants zoekt Technicum ook managers. Voor leidinggevende posities zijn managers nodig die vestigingen van Technicum kunnen aansturen. Op verschillende locaties in Nederland kan een manager instromen. Dat kan natuurlijk ook een ervaren consultant of intercedent zijn van een ander uitzendbureau die graag een stap wil maken richting een leidinggevende positie. Je kunt als manager leiding geven aan een vestiging met meerdere technische disciplines maar ook aan specialisten die gericht zijn op één specifiek technisch vakgebied. Ook mensen die graag aan de slag zouden willen als manager bij Technicum kunnen reageren via de website door een bericht in te sturen via het contactformulier. Ook kun je klikken op vacatures Technicum. Dit is een knop in de menubalk. Wie weet heb je dan spoedig een oriënterend gesprek dat een nieuwe impuls voor jouw loopbaan in de arbeidsbemiddeling kan beteken.