Technicum uitzendbureau werft technisch personeel eind 2019

Aan het einde van 2019 zijn de meeste bedrijven in Nederland aan het afbouwen of zelfs gedeeltelijk gesloten. Dat is echter niet het geval bij Technicum uitzendbureau. Deze VCU gecertificeerde uitzendorganisatie blijft op de wettelijke feestdagen na heel december open. Dat betekent dat Technicum bereikbaar is voor klanten en uitzendkrachten. De uitzendorganisatie heeft nog vele vacatures ontvangen van haar klanten in de werktuigbouwkunde, installatietechniek, elektrotechniek en telecom. Deze vacatures worden gedeeld op internet en social media.

Ook in december worden intakegesprekken en loopbaangesprekken gevoerd met verschillende kandidaten en werkzoekenden. De arbeidsmarkt is ook aan het einde van 2019 in beweging. Dat komt onder andere door de invoering van de Wet Arbeidsmarkt in Balans. Deze wet gaat van kracht op 1 januari 2020. Vanaf dat moment wordt het inzetten van flexwerkers duurder dan het aannemen van krachten met een vast contract. Dat zorgt er voor dat bedrijven hun personeelsbestand opnieuw gaan bekijken. Daar kunnen keuzes uit voortvloeien. Technicum staat haar klanten ter zijnde met het maken van beslissingen over het personeelsbestand. Door het grote netwerk van deze technische uitzendorganisatie kunnen veel werkzoekenden een passende technische functie verkrijgen.

Ook als flexwerkers uit kostenoverweging een organisatie moeten verlaten staat Technicum klaar. Doormiddel van een technische arbeidsbemiddeling wil Technicum zo snel mogelijk een nieuwe passende functie vinden voor gekwalificeerd technisch personeel. Ben je zelf op zoek naar een (andere) technische functie? Klik op de knop “vacatures Technicum” om een passende technische functie te vinden via uitzendbureau Technicum. Ook voor BBL trajecten is deze uitzendorganisatie een geschikte samenwerkingspartner. Via de knop “BBL Technicum” kun je te weten komen wat Technicum op het gebied van een technische BBL opleiding voor je kan betekenen.