Nog een paar consultantfuncties beschikbaar bij Technicum Nederland in maart 2022

Binnen Technicum Nederland zijn nog maar een paar vacatures beschikbaar voor consultants in de Technicum. Wil je graag aan de slag in de arbeidsbemiddeling en ga je hierin geen uitdaging uit de weg? Pak dan nu je kans! Technicum zoekt in Noord Nederland nog een consultant in Sneek en in Alkmaar. Twee leuke vestigingen met gemengde teams van ervaren consultants en starters. Zo heb je altijd aansluiting bij collega’s of je nu wel of geen ervaring hebt in de arbeidsbemiddeling.

Verschillende instroommogelijkheden

Technicum heeft voor elk instroomniveau een passend inwerktraject want Technicum levert maatwerk. Ook voor jou is er een mogelijkheid om bij Technicum aan de slag te gaan. Als je een afgeronde mbo opleiding hebt gedaan op commercieel, administratief of management gebied dan heb je al een interessante opleiding voor de vacature consultant binnen Technicum. Mocht je ook nog over HBO niveau beschikken in deze richtingen dan is dat helemaal mooi. De collega’s bij Technicum hebben verschillende opleidingsniveau en opleidingsachtergronden. Dat maakt het interessant om te informeren naar jouw mogelijkheden om in aanmerking te komen voor een baan bij Technicum

Interesse?

Wil je meer weten of wellicht solliciteren? Klik dan op de knop vacatures Technicum in de menubalk. Je kunt ook een reactie insturen via het contactformulier op deze website.