Technicum behaald succes op wervingsdag technisch specialisten donderdag 11 maart 2021

Afgelopen donderdag 11 maart 2021 heeft Technicum uitzendbureau een landelijke dag gehad waarin een grote impuls werd gegeven aan de technische arbeidsmarkt. Er werden honderden elektromonteurs, installatiemonteurs, onderhoudsmonteurs en andere technische specialisten benaderd door enthousiaste medewerkers van Technicum. Hieruit zijn 141 intakegespreken voortgevloeid. In de verschillende telefoongespreken en skypegesprekken werden volop nieuwe mogelijkheden genoemd en vacatures toegelicht. Want er is werk, veel werk, voor technisch personeel in 2021!

Vacatures, opleiding en loopbaanbegeleiding

Technicum weet als geen ander uitzendbureau hoe belangrijk technisch personeel is voor de maatschappij. Techniek is overal en om de verduurzaming van Nederland te laten slagen moet er nog veel meer technisch personeel bijkomen. De vraag is dan natuurlijk hoe je al die vacatures in de toekomst kunt invullen. Ook hierbij geldt: “regeren is vooruitzien”. Technicum zorgt er met een goed opleidingsbeleid voor dat nieuwe technisch specialisten kunnen instromen. Daarvoor zijn speciale BBL trajecten mogelijk maar ook loopbaangesprekken.

Zoek je werk of scholing in de techniek?

Ervaren en aankomende technische specialisten kunnen bij Technicum terecht met vragen over technisch werk en opleidingen in de techniek. De gedreven consultants van deze VCU gecertificeerde uitzendorganisaties hebben een groot netwerk waarin veel vacatures en loopbaanmogelijkheden aanwezig zijn. Heeft Technicum jou afgelopen donderdag toevallig niet gebeld en wil je toch aan de slag met een nieuwe baan of opleiding in de techniek? Neem dan contact op met Technicum via de knop “Vacatures Technicum” of “BBL Technicum”. Technicum staat voor je klaar.