Technicum Leeuwarden zoekt technisch specialisten in mei 2020

De uitzendmarkt is druk in beweging in mei 2020. De maatregelen tegen het coronavirus worden door verschillende sectoren hard gemerkt. Ook de bouw en techniek merken de coronamaatregelen en zien een terugloop in werkzaamheden. Uitzendpersoneel krijgt te horen dat er geen werk meer is terwijl er ook weer nieuwe vacatures ontstaan. Werk wordt projectmatiger en de productie wordt grilliger. Dat betekent dat er op bepaalde momenten extra personeel nodig is terwijl op andere momenten juist weer personeel moet vertrekken.

De wet arbeidsmarkt in balans die aan het begin van het jaar is ingevoerd blijkt in 2020 totaal geen effect te hebben. Dit werd eerder al vermoed maar wordt nog eens extra benadrukt door de risico’s waar ondernemers mee te maken krijgen. Er zijn weinig ondernemers die meteen personeel voor vast durven aan te nemen in 2020. In plaats daarvan wordt veel personeel op tijdelijke basis aangenomen. Technicum is een belangrijke speler op het gebied van de technische arbeidsmarkt in 2020.

Dit VCU gecertificeerde uitzendbureau is actief in verschillende technische sectoren. Zo is Technicum actief in metaaltechniek, bouw, installatietechniek en elektrotechniek. Ook in de mobiliteitsbranche is Technicum uitzendbureau actief. In deze sectoren werken honderden collega’s van dit uitzendbureau in verschillende functies. Technicum is een grote speler op de technische arbeidsmarkt. Deze uitzendorganisatie kan ook tijdens de coronacrisis in haar netwerk veel voor mensen betekenen. Zoek je werk? Neem dan contact op met Technicum door op de knop “Vacatures Technicum” in de menubalk te klikken.