Technicum lanceert donderdag 11 maart 2021 dag van de werving van elektromonteurs en technisch specialisten

Ben jij op zoek naar een uitdagende baan in de techniek? Ben je een elektromonteur, installatiemonteur of onderhoudsmonteur? Dan is er voor jou altijd werk! Natuurlijk weet je al dat er veel werk is voor technisch specialisten maar je wilt ook kunnen kiezen. Op de arbeidsmarkt staan veel verschillende vacatures open voor monteurs door heel Nederland. Dan is het belangrijk dat er een organisatie is, die landelijk actief is, waar alle technische vacatures samenkomen. Een organisatie die gespecialiseerd is om technisch personeel een nieuwe baan of nieuwe loopbaanperspectieven te bieden. Een specialist op het gebied van technische BBL opleidingen en veiligheid gezondheid en milieu. Deze specialist is Technicum.

VCU gecertificeerd

Komende donderdag gaat Technicum de technische arbeidsmarkt een impuls geven. De nadruk ligt op werving van technisch personeel voor uitdagende functies in de techniek. Als VCU gecertificeerde organisatie heeft Technicum VCA gecertificeerd personeel in dienst dat voorzien is van professionele werkkleding, handgereedschap en indien nodig ook elektrisch gereedschap. Dit wordt kosteloos verstrekt door Technicum om er voor te zorgen dat personeel altijd goed voorbereid naar de klus toe gaat.

Een nieuwe baan of een BBL traject?

Denk je na over een nieuwe stap in je loopbaan of wil je graag een BBL traject volgen in de techniek? Bij Technicum ben je aan het juiste adres! Ben jij benieuwd wat Technicum voor jou kan betekenen? Klik op de knop vacatures of de knop BBL in de menubalk om meer te weten te komen voor de mogelijkheden die Technicum jou kan bieden.