Technicum Leeuwarden WTB is op zoek naar een intercedent vanaf 13 mei 2023

Technicum is voor haar vestiging in Leeuwarden op zoek naar een intercedent. Iemand die samen met de rest van het team (vier personen) aan de slag gaat met het werven, selecteren en bemiddelen van technisch personeel in de metaaltechniek. Technicum zoekt een collega die mensgericht is maar ook een echte verkoper is. Je bent namelijk in deze functie altijd aan het bemiddelen tussen personeel en bedrijven. Geld speelt een rol maar werkplezier is nog belangrijker. Daarom zoekt Technicum altijd de juiste baan voor het personeel dat op zoek is naar een (andere) baan.

Woon jij in de omgeving van Leeuwarden? Ben jij een mensen-mens en heb je ook interesse in de techniek? Ben jij iemand die problemen als uitdagingen ziet en kun je goed handel drijven? Dan heb je alleen nog maar een opleiding op mbo niveau 3 of hoger nodig om voor deze leuke functie in beeld te komen. We nodigen je van harte uit om een bericht in te sturen via het contactformulier op deze website. Je kunt ook klikken op de knop vacatures Technicum in de menubalk. Dan moet je nog wel even de juiste vacature er bij zoeken.

Ook als je vragen hebt kun je contact opnemen met een Technicumvestiging in Friesland bijvoorbeeld in Sneek of Leeuwarden.