Werken als intercedent bij Technicum Leeuwarden vanaf 1 maart 2021?

Ben je op zoek naar een uitdagende baan in Friesland en heb je affiniteit met techniek maar ook met commercie? Dan is dit een ideale kans voor jou om een mooie baan te krijgen binnen de dynamische wereld van de technische uitzendbranche. Binnen het team van Technicum Leeuwarden zijn we op zoek naar een intercedent die het een uitdaging vindt om een geschikte kandidaat te vinden voor technische vacatures op de arbeidsmarkt. De techniek gaat altijd door, ook tijdens een pandemie moeten machines blijven draaien en worden woningen gebouwd en installaties aangebracht. Denk ook aan de verduurzaming en de energietransitie die in Nederland plaatsvind. In al deze ontwikkelingen zijn technici nodig.

Breed takenpakket

Technicum levert technische uitzendkrachten en gedetacheerden aan haar opdrachtgevers. Daarvoor heeft deze uitzendorganisatie een groot netwerk opgebouwd aan bedrijven maar ook aan kandidaten. Daarnaast heeft Technicum verschillende programma’s waarmee geschikte kandidaten kunnen worden gevonden. De gereedschappen zijn er wel maar het interne team kan worden versterkt. Er is ruimte voor een nieuwe intercedent die wil bijdragen aan het behalen van de teamdoelstellingen. De focus ligt hierbij met name op het zoeken en plaatsen van personeel in de installatietechniek en elektrotechniek. Juist in die sector wordt de komende tijd een tekort aan werknemers verwacht dat volgens de brancheorganisatie wordt geschat op 40.000 onderhoudsmonteurs.

Werk, opleiding en ontwikkeling

Technicum zoekt en plaatst niet alleen kandidaten maar doet ook enorm veel op het gebied van opleidingen. Daarom heeft het bedrijf een samenwerkingsverband met verschillende opleidingsinstituten om bijvoorbeeld BBL-ers op te leiden en te ontwikkelen tot vakkrachten in de installatietechniek en elektrotechniek. als intercedent bij Technicum ben je daardoor niet alleen bezig met het vinden van vacatures en personeel maar ook met opleiding en ontwikkeling. Daarom kunnen in deze functie zowel mensen met een commerciële achtergrond als mensen met een P&O en HRM achtergrond goed aan de slag. Wil je meer weten? Klik dan op de knop vacatures Technicum of neem contact op met de vestiging van Technicum in Leeuwarden op 058 2945090.