Vacature productiemedewerker metaal vanaf 13 mei 2023

Ben je iemand die handig is en zoek je een startfunctie in de techniek? Dan is de functie productiemedewerker in de metaal geschikt voor jou. Voor een leuk bedrijf in de metaaltechniek zijn wij op zoek naar iemand die aan de hand van duidelijke technische tekeningen gedeeltes van machines en constructies in elkaar wil zetten. Voor de meeste producten krijg je eerst een voorbeeld te zien zodat je de nieuwe producten aan de hand van dat voorbeeld de andere producten in elkaar kunt zetten. De werkzaamheden zijn voor een deel seriematig maar af en toe komen er ook specifieke producten in de productie waardoor je goed geconcentreerd moet kunnen werken. Het werk dat je doet is geschikt voor iemand die zowel in een team als af en toe alleen kan werken. Je hebt namelijk altijd collega’s om je heen die je kunnen helpen als dat nodig is.

Welke ervaring heb je nodig?

Ervaring in de montage van machines of constructies is gewenst. Maar ook iemand die bijvoorbeeld fietsen of brommers heeft gerepareerd en technisch inzicht heeft kan deze functie uitoefenen. Een opleiding in de techniek op mbo niveau 2 of hoger zorgt er voor dat je ook in een BBL opleiding kunt instromen. Dat is niet verplicht maar kan er wel voor zorgen dat je kunt doorstromen naar een andere baan in het bedrijf. Verder is het handig als je kunt lassen of slijpen. Dan kun je deze vaardigheden ook toepassen binnen het bedrijf. Een rijbewijs hoeft niet, dit is namelijk afhankelijk van je woonplaats en de mogelijkheden om met openbaar vervoer naar het bedrijf te rijden. Vraag hiervoor tijdens de sollicitatie naar de mogelijkheden.

Over het bedrijf

Het bedrijf dat op zoek is naar productiemedewerkers in de metaal is gevestigd boven Leeuwarden. Op verschillende afdelingen wordt gewerkt van materiaal tot product. Er worden diverse producten gemaakt van begin tot eind. Dat maakt dat het bedrijf verschillende productiestappen heeft van een plaatwerkerij, lasafdeling, afdeling verspaning tot en met een montageafdeling. Als medewerker binnen het bedrijf heb je de mogelijkheid om jezelf verder te ontwikkelen. Je bent als je leergierig bent nooit uitgeleerd. Want je kunt in het bedrijf doorgroeien en jezelf specialiseren.

Wat bieden wij jou?

Als productiemedewerker in de metaal heb je een afwisselende baan. Je valt in dit bedrijf onder de grootmetaal en gaat hetzelfde verdienen als andere collega’s die hetzelfde werk uitvoeren. Je hebt een salaris tussen de 2300 en 2800 euro bruto per maand bij een fulltime dienstverband van 40 uur per week. Daarnaast kun je jezelf ook ontwikkelen doormiddel van het volgen van opleidingen en trainingen. Deze worden voor je betaald. Je krijgt werkkleding en werkschoenen beschikbaar zodat je niet je eigen kleren aan hoeft te doen maar in bedrijfskleding kunt lopen. Daarnaast krijg je een contract van het bedrijf voor bepaalde tijd met de mogelijkheid van een vaste aanstelling in de toekomst.

Solliciteren?

Wil je graag in aanmerking komen voor deze vacature? Klik dan op de knop vacatures Technicum in de menubalk. Natuurlijk kun je ook behoefte hebben aan informatie. Dan kun je een reactie sturen via het contactformulier van deze website.