Technicum Leeuwarden zoekt een intercedent werktuigbouwkunde vanaf juli 2021

Het technische uitzendbureau zoekt een nieuwe intercedent werktuigbouwkunde voor haar vestiging op de Tesselschadestraat 33 in Leeuwarden. Deze functie is uitdagend en dynamisch omdat de werktuigbouwkunde een breed vakgebied is waarin verschillende soorten vakmensen aan het werk zijn in uiteenlopende bedrijven. Zo werken binnen de werktuigbouwkunde, lassers, constructiebankwerkers maar ook verspaners, plaatwerkers, mechatronicamonteurs en onderhoudsmonteurs. Allemaal specialisten waar op dit moment veel vacatures voor open staan. Een intercedent bij Technicum is dagelijks op zoek naar specialisten voor deze interessante vacatures. Maar dat is niet alles. Als intercedent bij Technicum ben je namelijk ook actief in het opleiden van technisch personeel.

Veelzijdige baan binnen de techniek

Zo heb je een veelzijdige functie. Technicum noemt haar medewerkers overigens niet intercedenten maar consultants. Dat komt omdat je meer als een consultant aan het werk bent dan als een intercedent. Naarmate je namelijk langer bij Technicum werkt wordt je door klanten maar ook de door werkzoekenden als een expert beschouwd. Je bent iemand die de arbeidsmarkt van de werktuigbouwkunde goed kent en daarover ook adviezen kunt geven. Het is dus niet eenvoudigweg de juiste personen zoeken voor vacatures, het is veel meer. Het in de gaten houden van de ontwikkelingen in de techniek en arbeidsmarkt en bedrijven adviseren op het gebied van ervaren maar soms ook minder ervaren personeel. Niet altijd is er een specialist nodig om een vacature in te vullen. Soms kun je ook met een minder ervaren kracht een vacature vervullen als er perspectief wordt geboden.

Wat heb je nodig?

Als je bij Technicum aan de slag wilt gaan is een MBO opleiding op niveau 4 vereist in een commerciële richting of in de richting van personeelszaken/ HRM. Nog beter is het als je ook een aantal jaren een HBO opleiding hebt gevolgd. Je dient in bezit te zijn van een rijbewijs en een teamgerichte instelling te hebben. Want binnen Technicum wordt in teams gewerkt. Herken jij jezelf hierin? Lees dan snel in de alinea hieronder hoe je kunt solliciteren.

Solliciteren bij Technicum?

Dit perspectief wordt er overigens ook bij Technicum geboden. Je kunt op verschillende niveaus instromen. Van een assistentniveau tot een expertniveau. Dat maakt dat Technicum door de collega’s wordt beschouwd als een topwerkgever in de technische arbeidsbemiddeling. Wil je onderdeel uitmaken van Technicum Leeuwarden Werktuigbouwkunde bel dan 058 2945090 of stuur een mail via het contactformulier van deze website.