Vacature technisch intercedent Technicum Leeuwarden vanaf 16 november 2021

Het technische uitzendbureau Technicum zoekt in Leeuwarden een enthousiaste en gedreven Intercedent die het team kan komen versterken. Technicum Leeuwarden is een team dat flexibel personeel technisch personeel bemiddelt in verschillende technische sectoren. De specialisatie zit met name in de elektrotechniek, installatietechniek en de werktuigbouwkunde. Allemaal interessante sectoren waarin belangrijke machines, voertuigen en ook duurzame installaties worden aangebracht. Hierbij kun je ook denken aan personeel dat zonnepanelen en warmtepompen plaatst. Uitdaging genoeg want er is een groot tekort aan technisch personeel. Daarom zoekt Technicum een collega die geen uitdaging uit de weg gaat. Een collega die voor klanten net zo lang door gaat zoeken naar een kandidaat tot de juiste kandidaat is gevonden of is opgeleid. Want Technicum is namelijk ook actief als opleider van Technisch personeel. Als intercedent bij Technicum heb je verschillende ‘gereedschappen’ in je ‘gereedschapskist’ om gemotiveerde mensen aan een baan te helpen. Ben je benieuwd geworden naar deze baan lees dan snel verder.

Welke ervaring heb je nodig?

Deze vacature staat open voor iedereen die ervaring heeft als intercedent in de uitzendbranche of ervaring heeft in de arbeidsbemiddeling. Daarnaast kun je ook reageren als je een technisch commerciële achtergrond hebt. Zowel technische kennis als kennis van de arbeidsmarkt is namelijk van belang als technisch intercedent. Mocht je nog over weinig ervaring beschikken op deze gebieden dan kun je dat altijd in deze functie uitbouwen. Als jij beschikt over het juiste niveau en de juiste vaardigheden, dan leren wij je de fijne kneepjes van het vak. Wat houdt dit concreet in?

HBO werk- en denkniveau;
Ervaring in een commerciële setting;
ondernemend karakter;
goede communicatieve vaardigheden in woord en geschrift;
Interesse in de techniek;
Je bent fulltime beschikbaar, op zoek naar vast werk;
Je bent in bezit van een rijbewijs B, zodat je zelfstandig bezoeken kan afleggen.

Het ken jij jezelf in bovenstaand profiel en ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging, commercieel gedreven, sociaal sterk en wil jij jezelf ontwikkelen op het gebied van arbeidsbemiddeling? Wil jij werkzoekenden helpen aan de volgende stap binnen hun carrière? Solliciteer dan direct.

Over het bedrijf

Technicum is een uitzend- en detacheringsbureau die gespecialiseerd is in de technische branche. Met name in de sectoren installatietechniek, elektrotechniek en de metaaltechniek (werktuigbouwkunde) is Technicum actief. Technicum bemiddelt technische specialisten op alle niveaus van uitvoerend productieniveau tot leidinggevend niveau of voor vacatures in het middenkader of op staffuncties.

De techniek is een prachtige dynamische sector die veel ruimte biedt voor flexibel personeel. Technicum heeft al ruim 30 jaar ervaring in de bemiddeling van personeel in de hiervoor genoemde sectoren. Ervaring en kennis is er genoeg. Daarom kan Technicum zich met recht een specialist noemen in het uitzenden en detacheren van technische uitzendkrachten. Technicum is sterk in het aanbieden van opleidingstrajecten voor enthousiaste BBL-leerlingen. Inmiddels heeft Technicum meer dan 100 BBL-ers in dienst.

Dit aantal wordt maandelijks groter waardoor Technicum een grote opleider is geworden van technisch personeel. Technicum Leeuwarden behoort al jaren tot een grote succesvolle vestiging binnen deze uitzend- en detacheringsorganisatie. Er werken binnen deze vestiging in totaal 4 collega’s en een manager. Door de toename in de activiteit is er een positie voor een extra intercedent ontstaan.

Arbeidsvoorwaarden

Technicum biedt een marktconform startsalaris aan haar collega’s en heeft ook een bonusregeling waardoor je een extra toelage kunt ontvangen op je loon. Daarnaast biedt Technicum een laptop en een smartphone aan personeel. Je krijgt 20 vakantiedagen eb 6% persoonlijk budget om bijvoorbeeld extra vrije dagen te kopen of je sportschool abonnement te betalen. Verder heb je de mogelijkheid om deel te nemen aan een collectieve ziektekostenverzekering, en pensioenregeling. Daarnaast krijg je 8% vakantietoeslag. Technicum heeft veel aandacht voor ontwikkeling. Daarom kun je deelnemen aan ruim 100 online trainingen. Technicum geeft verder aan haar medewerkers een contract voor bepaalde tijd met uitzicht op een contract voor onbepaalde tijd.

Solliciteren

Heb je interesse in deze vacature klik dan op de knop vacatures in de menubalk en stuur meteen je sollicitatie in.