BBL Technicum vanaf bouwvak 2022

Heb je altijd al in de techniek willen werken maar heb je daarvoor nooit (voldoende) opleidingen gevolgd? Dan is het wellicht interessant om via Technicum een BBL opleiding te volgen in de techniek. Technicum is een technische arbeidsbemiddelingsorganisatie met tientallen jaren ervaring in het zoeken naar een passende baan voor technisch personeel. De afgelopen jaren heeft Technicum steeds meer technisch personeel opgeleid zodat aankomende vakkrachten grotere kansen hadden op een mooie baan in de techniek. Hiervoor heeft Technicum samenwerkingsovereenkomsten afgesloten met Regionale opleidingscentrums oftewel de ROC’s in heel Nederland. Daarnaast heeft Technicum ook nog specifieke afspraken gemaakt met gespecialiseerde organisaties die veiligheidscertificaten, bepaalde lasdiploma’s en certificeringen bieden. Hierdoor heb je bij Technicum als het ware 1 loket waar je technische opleidingen en trainingen kunt volgen die je nodig hebt om jezelf te ontwikkelen in een technische loopbaan.

Vragen over BBL via Technicum

Wil je meer weten over een technische BBL opleiding of heb je vragen over jouw mogelijkheden om aan de slag te gaan in de techniek? Heb je vragen over loopbaanmogelijkheden in een bepaalde technische sector? Of wil je graag weten welke opleidingen je nodig hebt om een bepaald technisch beroep uit te oefenen? Wat je vragen ook zijn over de techniek of op het gebied van opleidingen, Technicum kan je helpen. Zeker met het oog op de economische onzekere tijden die komen is het belangrijk om jouw loopbaan goed te bekijken en je te gaan richten op werkzaamheden en sectoren waarin voldoende werk aanwezig is.

In contact komen met Technicum

Je kunt eenvoudig met Technicum in contact komen door het contactformulier van deze website in te vullen. Je kunt er ook voor kiezen om op de knop BBL Technicum te kiezen in de menubalk en je vragen of wensen in een specifiek contactformulier in te dienen.