Technicum zoekt instromers in de techniek in bouwvak 2022

Technicum uitzendbureau is van plan om een van de grootste opleiders in de techniek te worden. Daarvoor heeft Technicum samenwerkingsovereenkomsten gesloten met verschillende opleidingsinstellingen. Deze overeenkomsten zorgen er voor dat Technicum bijna voor iedereen die zichzelf wil ontwikkelen in de techniek een passend loopbaantraject kan aanbieden. Bij Technicum draait opleiden om werken en leren. Dit gebeurd meestal in een BBL traject. Een BBL traject kun je het beste vergelijken met een leer-werktraject waarbij je 1 dag per week naar school gaat en de overige vier dagen gaat werken bij een erkend leerbedrijf. Technicum kent veel erkende leerbedrijven in de techniek. Daardoor is er altijd wel een bedrijf in de buurt van de deelnemer van het BBL traject.

Ook voor mensen die nog niet precies weten wat ze willen in de techniek kan Technicum een oplossing bieden. De interesse, competenties en vaardigheden kan Technicum goed in kaart brengen. Dat zorgt er voor dat je als je in contact komt met Technicum altijd wijzer wordt. Je kunt bij Technicum ook navragen welke opleidingen en beroepen de meeste waarde hebben op de arbeidsmarkt. Zo kun je altijd een beroep kiezen waarvoor voldoende vacatures beschikbaar zijn op dat moment maar ook in de toekomst. Zo wordt jouw beeld over de arbeidsmarkt gevormd maar ontstaat ook een plan voor de toekomst.

Wil je meer weten over jouw mogelijkheden bij Technicum? Klik dan op de knop: BBL Technicum. Deze knop staat in de menubalk van de website.