Aan de slag als elektromonteur na december 2022?

Heb je altijd al elektromonteur willen worden maar nooit daadwerkelijk een baan kunnen vinden in de elektrotechniek? Heb je wel gesolliciteerd maar heb je vaak te horen gekregen dat je te weinig opleiding of ervaring hebt opgebouwd om in de elektrotechniek aan de slag te gaan? Dan ben je op zoek naar een oplossing die jou dichterbij jouw droombaan elektromonteur brengt!

Wie kan jou op de arbeidsmarkt beter helpen dan Technicum uitzendbureau? Technicum is inderdaad een technisch uitzendbureau zoals de naam al doet vermoeden. Dat maakt duidelijk dat Technicum alles weet van het zoeken naar banen voor technisch personeel. Technicum heeft geruime tijd een netwerk opgebouwd tussen bedrijven en opleidingsinstituten in de techniek. Dat is niet verwonderlijk want Technicum bestaat al vele tientallen jaren.

Door het grote netwerk aan bedrijven kan Technicum ook vertellen wat bedrijven in de elektrotechniek graag willen zien op een cv van een sollicitant. Technicum weet wat bedrijven zoeken maar ook hoe kandidaten op het gewenste niveau kunnen komen. Sommige kandidaten hebben bijvoorbeeld alleen een VCA certificaat nodig om (weer) aan de slag te gaan in de elektrotechniek. Weer andere kandidaten hebben een BBL opleiding elektrotechniek nodig. Daarnaast zijn er ook kandidaten die behoefte hebben aan een voorschakeltraject in de vorm van Technicum ONE.

Er zijn veel verschillende mogelijkheden om aan de slag te gaan in de elektrotechniek als je dat graag wilt. Welke ervaring je hebt en welke wensen je hebt kunnen als uitgangspunt dienen. Wat moet je dan doen? Neem gewoon vrijblijvend contact op met Technicum en vraag of het mogelijk is om jouw cv en wensen te bespreken. Dan kan Technicum samen met jou op zoek naar de juiste weg om je droombaan te bereiken. Hoe kom je met Technicum in contact? Via de knop vacatures in de menubalk of via de knop BBL Technicum kom je op de website van Technicum waar je jouw vragen of wensen kunt aangeven. Ook kun je een open sollicitatie insturen. Wie weet ben jij straks een nieuwe elektromonteur bij een erkend leerbedrijf in de buurt van je huis.