Technicum ONE kandidaten starten met werken en leren in oktober 2022

De kandidaten die gestart zijn met Technicum ONE in oktober 2022 worden door de consultants van Technicum geholpen aan een passende baan. Een groot aantal van de kandidaten die gestart is met Technicum ONE heeft niet heel veel ervaring opgebouwd in de techniek tijdens hun loopbaan. Door de opleiding van Technicum ONE beheersen ze echter wel de basis van de techniek om als assistent onder begeleiding aan de slag te gaan in een technische functie. Technicum ONE in oktober 2022 is vooral gericht op de elektrotechniek. Dat betekent dat kandidaten die uit dit opleidingstraject uitstromen op de arbeidsmarkt vooral de basis beheersen van de elektrotechniek. Doormiddel van een aansluitende training NEN 3140 en VCA cursus kunnen de kandidaten van Technicum ONE veilig aan de slag op de bouw en in andere technische omgevingen.

Technicum ONE ontwikkelingstraject

Na Technicum ONE stopt het ontwikkelingstraject van de kandidaten echter niet. Doormiddel van BBL opleidingen gaat de ontwikkeling van de technische kennis gewoon door. De BBL opleiding wordt aangepast aan het niveau van de Technicum ONE kandidaat. Op die manier wordt maatwerk geboden. Dat zorgt er voor dat de kans op slagen van het inwerktraject in de techniek wordt vergroot. Vanuit de elektrotechniek zullen veel kandidaten instromen in de bouw van bijvoorbeeld nieuwe woningen, utiliteitscomplexen maar ook in de industrie. De verschillende elektrotechnische werkzaamheden die daarbij aan de orde komen zorgen er voor dat aanvullende technische opleidingen en trainingen noodzakelijk zijn. Gelukkig heeft Technicum op dit gebied verschillende contacten met opleidingsinstanties. Dat zorgt er voor dat het verder ontwikkelen en opleiden van kandidaten door kan gaan.

Technicum ONE of BBL

Doormiddel van Technicum ONE worden mensen die geen of weinig technische kennis hebben ontwikkelt tot vakmensen voor de toekomst. Mocht je ook interesse hebben in Technicum ONE neem dan contact op via de knop BBL Technicum. Dan kom je in een digitale omgeving van Technicum waarin je een vraag kunt stellen over jouw wensen met betrekking tot een opleidingstraject. Of dit nu BBL is of Technicum ONE, er is altijd maatwerk mogelijk bij Technicum.