Aan de slag in de techniek, kies voor Technicum in december 2022

Wil je aan de slag in de techniek maar heb je nog weinig kennis en ervaring van de technische sector? Kies dan voor Technicum. Deze intermediair staat minden in de technische arbeidsmarkt. Daardoor heeft Technicum veel contact met verschillende speler op de arbeidsmarkt. Allemaal spelers die actief zijn in een bepaalde technische branche. Hierbij kun je denken aan scholen, bedrijven, overheden en natuurlijk collega’s door heel Nederland. Technicum onderscheid zich van andere uitzendorganisaties en detacheringsbureaus in de techniek.

Veel technische uitzendbureaus zijn namelijk de afgelopen jaren gestart op de arbeidsmarkt. Dat is natuurlijk logisch want toen hadden veel bedrijven de economische wind mee. Technicum bestaat echter al tientallen jaren. Daardoor is Technicum een betrouwbare organisatie gebleken in een economisch goede tijd maar ook in economisch mindere tijden. Technicum hoort bij de arbeidsmarkt in de techniek. Door de jaren heen heeft Technicum zich gespecialiseerd in de telecom, installatietechniek, elektrotechniek, werktuigbouwkunde, metaaltechniek en de mobiliteitssector.

De laatste tijd is Technicum sterk aan het groeien in de duurzaamheid. Natuurlijk is duurzaamheid een belangrijk begrip op de arbeidsmarkt maar ook in de techniek. Technicum heeft al geruime tijd aandacht voor duurzaamheid ook toen dit begrip nog niet zo bekend was. Daarom heeft Technicum al in een heel vroeg stadia zonnepanelenmonteurs opgeleid. Je hebt vast wel gezien dat veel andere uitzendorganisaties op dit gebied ook proberen mee te doen in de markt. Technicum weet echter uit ervaring bij welke opleidingsinstituten en bij welke technische bedrijven je moet wezen. Je wilt natuurlijk wel veilig werken en een specialist worden. Dit kan ook via Technicum ONE een speciaal voorschakeltraject dat je kunt volgen voordat je bijvoorbeeld BBL gaat doen in de techniek.

Als je graag aan de slag wil in de techniek en je weet nog niet wat je wilt kan Technicum je ook helpen. Doormiddel van speciale leer-werktrajecten met oriëntatie kun je te weten komen wat bij je past. Ben je benieuwd naar wat Technicum voor jou kan doen? Klik dan op de knop vacatures Technicum en stuur een open sollicitatie of reageer direct op een vacature.