Elektromonteur worden via BBL traject Technicum in februari 2022

Zou je graag in de elektrotechniek aan de slag willen? Ben je op zoek naar een technische baan waarin voldoende werk is en waarbij je ook een bijdrage kan leveren aan de verduurzaming? De elektrotechniek is bij uitstek een sector met veel werk en ook een sleutelrol in de verduurzaming van de energietransitie. In Nederland staan duizenden vacatures open voor elektromonteurs. Een groot deel van deze vacatures blijft echter onvervuld omdat er te weinig ervaren elektromonteurs op de arbeidsmarkt beschikbaar zijn. Daarom is er steeds meer ruimte om onervaren krachten in te werken in een elektrotechnische functie. BBL trajecten in de elektrotechniek zijn hiervoor uitstekend geschikt.

Technicum heeft door heel Nederland mogelijkheden om een BBL traject te starten in de elektrotechniek. Door het grote netwerk dat Technicum heeft op de arbeidsmarkt zijn er veel erkende leerbedrijven waarbij elektromonteurs van Technicum aan de slag kunnen. Bij deze erkende leerbedrijven kunnen elektromonteurs zichzelf ontwikkelen van assistent monteur naar een zelfstandige of zelfs leidinggevende functie in de elektrotechniek. De projecten die men kan uitvoeren richten zich zowel op de woningbouw, utiliteit, industrie en daarbinnen zowel op renovatie als nieuwbouw. Dat maakt de BBL trajecten van Technicum divers en leerzaam.

Wil je ook graag aan de slag met een BBL traject in de elektrotechniek zodat je een ervaren elektromonteur kunt worden? Heb je interesse in een baan waarbij je altijd werk hebt en nooit stil hoeft te zitten? Klik dan op de knop BBL elektrotechniek in de menubalk om meer te weten te komen over wat Technicum jou kan bieden. Via de knop vacatures Technicum kun je ook goed zien welke vacatures er binnen Technicum open staan en op welke locaties ze open staan. Zo is er altijd een vacature bij jou in de buurt.