Werkvoorbereider calculator Friesland vanaf 22 juli 2022

Wil jij onderdeel worden van een leuk team op de afdeling calculatie – werkvoorbereiding? Lees dan snel verder. Het bedrijf waarvoor je aan de slag gaat is specialist op het gebied van kassenbouw. Deze kassen worden door de engineeringsafdeling in Noord Friesland ontworpen, ontwikkeld en berekenend. Jij bent verantwoordelijk voor het opstellen van de orders en de bijbehorende calculatie. Daarvoor maak je gebruik van een speciaal rekenprogramma. Van de gegevens die hier uit voort komen stel jij offertes op. Deze wordt verstuurd naar de klant. In het daarop volgende proces ben jij ondersteunend in het klantcontact. De functie-inhoud is niet statisch. Het bedrijf staat open voor kandidaten met diverse achtergronden op het gebied van werkervaring en scholing. Wil je precies weten of jouw achtergrond ook geschikt is voor deze dynamische functie lees dan in de volgende alinea de functie-eisen.

Functie-eisen

Als werkvoorbereider – calculator beschik je over een MBO of HBO opleiding richting de techniek. Heb jij aantoonbare ervaring dan komen wij ook graag met jou in contact. Daarnaast is het van belang dat je enige ervaring hebt met Autocad 2D of dit programma graag wil leren beheersen. Verder wordt er van je verwacht dat je:

  • overweg kunt met Excel, Word en Outlook;
  • zelfstandig kunt werken;
  • leergierig en nauwkeurig bent.

Over het bedrijf

Het bedrijf is gespecialiseerd in het tekenen, ontwerpen, produceren en onderhouden van kassen voor de agrarische sector. Er worden wereldwijd in verschillende landen ontzettend grote kassen met bijbehorende installaties geplaatst. Als werkvoorbereider calculator wordt jij onderdeel van dit proces. Op de afdeling waar je de calculatie werkzaamheden zult uitvoeren, werken al twee medewerkers van Technicum. Zij werken hier beide naar alle tevredenheid en kijken uit naar een nieuwe collega. De organisatie waarvoor je aan de slag gaat is gevestigd in het Noorden van Friesland en goed bereikbaar vanuit Drachten, Heerenveen en Leeuwarden.

Arbeidsvoorwaarden

Wanneer je bij het bedrijf gaat werken als werkvoorbereider – calculator ligt je salaris rond de 3.000 euro bruto per maand. Afhankelijk van je werkervaring. Daarnaast ontvang je reiskosten woon-werkverkeer van 0,19 euro per kilometer. Bovendien biedt Technicum je de mogelijkheid om je zelf te ontwikkelen door middel van cursussen en trainingen. Deze worden voor je betaald. In eerste instantie wordt er een contract voor bepaalde tijd aangegaan via Technicum met als mogelijkheid overgenomen te worden door het bedrijf.