Vacature zonnepanelen plaatsen Technicum Leeuwarden vanaf 18 november 2022

Voor deze vacature zoekt Technicum per direct handige techneuten die in fysiek goede conditie verkeren. Wil jij ook graag meewerken aan de reductie van de wereldwijde CO2 uitstoot. Zonne-energie is de meest duurzame vorm van energieverbruik waarmee de wereldwijde gaswinning sterk gereduceerd kan worden. Gasneutraal energie verbruiken in de miljoenen gebouwen die Nederland momenteel rijk is, dat is waar we met z’n allen naar streven! Het plaatsen van zonnepanelen zorgt er voor dat minder elektrische stroom hoeft te worden opgewekt van aardgasgestookte energiecentrales. Zonnepanelen zijn een oplossing voor zowel particulieren als bedrijven. Daarom zijn de projecten voor monteurs in zonnepanelen heel wisselend. Je komt op verschillende locaties en hebt daardoor veel afwisselend werk. Daarnaast werk je als monteur zonnepanelen altijd in een team. Dat is gezellig maar ook leerzaam. Ben je door bovenstaande geïnspireerd en enthousiast geworden, twijfel niet en lees gauw verder wellicht staat deze vacature jouw op je lijf geschreven.          

Functie-eisen

Als je als zonnepanelen installateur voor Technicum komt werken worden een aantal eigenschappen gevraagd. Allereerst bezit jij over een  oplossingsgerichte werkhouding en ben je proactief in de uitvoering en communicatie. Als zonnepanelen monteur heb je zeker geen hoogtevrees. Een ander belangrijk aspect is dat je fysiek in goede gezondheid verkeerd omdat de werkzaamheden fysiek zwaar kunnen zijn. Zonnepanelen wegen ongeveer 20 tot 30 kilogram en worden ook met de hand getild. Je werkt op verschillende type daken van sterk hellend tot platte daken. Je moet kunnen werken met een zekere mate van bewustheid en tact om jezelf over daken te kunnen verplaatsen waarbij valgevaar en schade aan dakpannen, dakplaten of dakleer wordt tegengegaan. Jij kan daarnaast een goede inschatting maken van hoe je de zonnepanelen wilt gaan plaatsen en er voor zorgen dat de werkzaamheden zo veilig mogelijk uitgezet worden.    

Over het bedrijf

De bedrijven zijn gevestigd in en om Leeuwarden en goed te bereiken vanuit Dokkum, Drachten, Sneek en Heerenveen. Ben je na het lezen van deze vacature enthousiast geworden? Bij interesse of verdere vragen naar aanleiding van deze vacature kan je contact opnemen door op deze vacature te reageren.

Arbeidsvoorwaarden

Technicum biedt jou als zonnepanelen installateur een mooi salaris, met volop mogelijkheden om nieuwe dingen te leren. Bij Technicum vinden wij ontwikkeling van ons personeel erg belangrijk, Technicum biedt daarom verschillende opleidingen en cursussen aan die Technicum volledig voor jou vergoed. Binnen Technicum kijken wij naar meerdere aspecten om voor jou de juiste werkplek te vinden. Je kan hierbij denken aan je persoonlijke profiel, je wensen i.c.m. je privé. Door Technicum wordt je in een compleet Technicum outfit gestoken dus eigen werkkleding hoef je niet te regelen. Tevens krijg je van Technicum alle gereedschappen tot je beschikking die je nodig hebt om de klussen die je gaat uitvoeren te kunnen klaren. Het salaris ligt tussen de 2200 – 2400 euro bruto per maand op basis van een fulltime aanstelling. In eerste instantie krijg je van Technicum een contract voor bepaalde tijd, met uitzicht op een contract voor onbepaalde tijd. Je krijgt ook een kilometer vergoeding van 0,19 euro. Heb je nog geen ervaring in de techniek maar wil je jezelf laten omscholen? Dan wordt dat door Technicum geboden doormiddel van het Technicum ONE voorschakel traject. Dit betreft een korte instapcursus van 6 dagen waarbij je de basis van de elektrotechniek leert en meteen je VCA en NEN 3140 certificaten kunt behalen. Je kunt bij Technicum daarna tijdens een oriëntatieperiode proeven van  de werkzaamheden binnen de installatietechniek om zo een goede werkplek te vinden waar jij als vervolg een BBL- traject kan gaan volgen (werken-leren traject). Dit traject wordt volledig vergoed door Technicum.

Solliciteren?

Heb je interesse in deze vacature? Dan kun je reageren via de knop vacatures in de menubalk. Dan neemt iemand van Technicum met jou op.