Vacature zetter plaatwerker vanaf 6 augustus 2021 in Noord Friesland

Deze vacature is voor de echte plaatwerker die in het noorden van Friesland woont. Iemand die graag met computergestuurde machines omgaat en goed tekeningen kan lezen. Als kanter zetter breng je metalen platen in de juiste vorm. Dit gebeurd doormiddel van verschillende zettingen. De zetvolgorde bepalen en de machine op een goede manier programmeren maken deze functie complex en uitdagend. Natuurlijk is het mooi dat je over deze ervaring beschikt maar mocht je nog weinig ervaring hebben dan kun je ook reageren. Deze vacature is namelijk geschikt voor instromers maar ook voor kanters en zetters die toe zijn aan een volgende stap. Je kunt in deze functie verder groeien naar programmeur en specialist op het gebied van zetten.

Welke ervaring heb je nodig?

Als kanter zetter is vooral ervaring belangrijk in de plaatbewerking. Je moet een beetje weten hoe platen in de juiste vorm kunnen worden gezet met behulp van een machine. Daarvoor is inzicht nodig en moet je ook technische tekeningen kunnen lezen. Verder is het van belang dat je een technische opleiding hebt gevolgd op niveau 2 of hoger. Mocht je namelijk nog een aanvullende opleiding nodig hebben in de plaatbewerking dan kun je altijd op niveau 3 instromen. Het bedrijf geeft de voorkeur aan metaalbewerkers die flexibel zijn ingesteld en op meerdere plekken in het bedrijf kunnen werken.

Over het bedrijf

Het bedrijf waar de vacature zetter plaatwerker open staat is een groot metaalbedrijf met verschillende afdelingen en een modern machinepark. Het bedrijf is gevestigd in het noorden van Friesland en legt de focus op de ontwikkeling van personeel. Zodra je instroomt binnen het bedrijf kom je op een uitdagende functie terecht. Daar leer je om een specialist te worden in je vakgebied. Ben je al specialist? Dan kun je jezelf verder ontwikkelen naar een hoger niveau. Zo kun je binnen het bedrijf voortdurend in beweging zijn en zowel horizontaal als verticaal doorstromen.

Arbeidsvoorwaarden

Een ervaren kanter zetter verdient ongeveer 2750 euro bruto per maand. Een junior medewerker kan instromen op een salaris rond de 2000 tot 2200 bruto per maand op basis van een fulltime dienstverband. Je kunt via het bedrijf verschillende opleidingen en trainingen volgen om jezelf verder te ontwikkelen. Bovendien krijg je reiskosten tegen 0,19 euro per kilometer woon-werkverkeer uitbetaald.

Solliciteren

Heb je interesse in deze functie in de plaatwerkerij dan kun je solliciteren via het knopje vacatures in de menubalk. Dan krijg je een overzicht aan vacatures die door heel Nederland open staan. Daardoor is er altijd een vacature die open staat bij jou in de buurt.