Vacature zelfstandig zinkwerker dakdekker Heerenveen vanaf 21 mei 2021

Ben je een ervaren zinkwerker en kun je hierin zelfstandig aan de slag dan zijn we op zoek naar jou. Voor een allround installatiebedrijf in het zuiden van Friesland zoeken wij een zinkwerker die zich bezig gaat houden met het maken van dakgoten en andere componenten van de hemelwaterafvoer. Het werk is geheel zelfstand al ga je vaak ook met een collega op pad. Je maakt zelfstandig van zink en af en toe ook van koper elementen rondom het dak. Het werk is gespecialiseerd en uitdagend. Binnen het installatiebedrijf wordt jij een van de specialisten op dit gebied.

Welke ervaring heb je nodig?

Als zinkwerker heb je vooral ervaring nodig. Je moet zelfstandig aan de slag kunnen. Een paar jaar ervaring in het dakwerk en zinkwerk is daarvoor een goede basis. Een mbo opleiding in de installatietechniek op minimaal niveau 2 is vereist. Verder heb je vca nodig en moet je op hoogte kunnen en willen werken. Je hebt een rijbewijs en een flexibele instelling.

Over het bedrijf

Het bedrijf waar deze vacature open staat is gevestigd in de omgeving van Heerenveen en doet projecten in Friesland en de provincies daaromheen. Verder heeft het bedrijf ongeveer 30 werknemers in dienst waarvan een aantal elektromonteurs, installatiemonteurs en dak- en zinkwerkers. Het werk wat het bedrijf uitvoert bij klanten is divers en dat maakt dat monteurs goed technisch onderlegd zijn en breed ingezet kunnen worden.

Arbeidsvoorwaarden

Als dak- en zinkwerker verdien je een salaris tussen de 2300 en 2500 bruto per maand op basis van een fulltime dienstverband. Je krijgt reiskostenvergoeding van 0,19 euro per kilometer als je met eigen vervoer naar je werk rijd. Daarnaast kun je kosteloos opleidingen volgen op het gebied van veiligheid en techniek. Hierbij kun je denken aan gespecialiseerde opleidingen in het zinkwerk maar ook aan vca en veilig werken op hoogte. Je krijgt een contract voor bepaalde tijd maar kunt ook voor een vast dienstverband in aanmerking komen als je dat wilt.

Solliciteren?

Wil je graag aan de slag als zinkwerker in deze vacature neem dan contact op via de knop vacatures in de menubalk.