Vacature service- en onderhoudsmonteur elektrotechniek Leeuwarden vanaf 21 mei 2021

Een echte allround functie voor een service en onderhoudsmonteur in de installatietechniek en elektrotechniek. iemand die op zoek is naar uitdaging en een servicegerichte houding heeft. Het gaat hierbij met name om klantenwerk en het lokaliseren en oplossen van storingen bij bedrijven en particulieren. De werkzaamheden vinden plaats in de verwarmingstechniek, elektrotechniek, domotica en automatisering. Dat is een breed en dynamisch werkgebied waardoor geen dag hetzelfde is. Als service- en onderhoudsmonteur heb je veel afwisseling en uitdaging.

Welke ervaring heb je nodig?

Voor de vacature service- en onderhoudsmonteur heb je ervaring nodig in zowel de installatietechniek als elektrotechniek. Een opleiding in de elektrotechniek of de installatietechniek niveau 3 of 4 is vereist. Daarnaast heb je 5 jaar of meer werkervaring nodig in zowel elektrotechniek als installatietechniek. De storingen en servicewerkzaamheden kunnen in de praktijk verschillen. Een flexibele houding en een brede technische kennis zorgen er voor dat je het werk bij klanten goed kunt uitvoeren. Tot slot heb je nog een rijbewijs nodig omdat het werk op verschillende locaties plaatsvind.

Over het bedrijf

Het bedrijf waar deze vacature open staat is een middelgrote installateur in Leeuwarden. Het bedrijf is gericht op het specialistischer werk in de installatietechniek en elektrotechniek. Klantvriendelijkheid en kwaliteit staan centraal. Het bedrijf heeft meerdere servicemonteurs in dienst die klanten ondersteunen bij problemen aan klimaatbeheersing, domotica en beveiligingsinstallaties. Binnen het bedrijf kun je jezelf verder ontwikkelen en specialiseren.

Arbeidsvoorwaarden

Als servicemonteur in de installatietechniek en elektrotechniek verdien je een salaris tussen de 2300 en 2800 bruto per maand op basis van een fulltime dienstverband. Je krijgt reiskostenvergoeding als je met eigen vervoer naar je werk rijd. Daarnaast kun je kosteloos opleidingen volgen op het gebied van veiligheid en techniek. Je krijgt een contract voor bepaalde tijd maar kunt ook voor een vast dienstverband in aanmerking komen als je dat wilt.

Solliciteren?

Wil je graag aan de slag in deze baan als servicemonteur neem dan contact op via de knop vacatures in de menubalk.