Vacature meewerkend voorman verspaning Franeker vanaf 21 mei 2021

Een functie voor vast dienstverband als meewerkend voorman in de verspaning. Je bent verantwoordelijk voor een boorstraat en een aantal draaibanken en freesbanken en het personeel dat hieraan werkt. Het werk bestaat onder andere uit het programmeren van draaibanken en freesbanken maar vooral ook het leidinggeven aan het personeel en het plannen van de verschillende projecten producten die gemaakt moeten worden. jij bent degene die het overzicht houdt en door jou kennis van de verspaning kun je jouw collegas goed ondersteunen als ze vragen hebben over de machines, programmering en instelling.

Welke ervaring heb je nodig?

Als meewerkend voorman in de verspaning heb je vooral ervaring nodig in de verspaning. Je kunt zelfstandig verspanen maar hebt ook overzicht over de afdeling. Je kunt goed plannen en kunt ook effectief ingrijpen als er iets mis gaat of een project tussendoor gepland moet worden. Je bent in staat om goede afwegingen te maken en prioriteiten te stellen. Je hebt leidinggevende kwaliteiten maar bent niet een echte baas die overal boven staat. In plaats daarvan zoekt het bedrijf juist iemand die samen met het team er voor zorgt dat de doelstellingen worden behaald. je hebt een mbo opleiding in de metaaltechniek en het liefst in de verspaning.

Over het bedrijf

Het bedrijf waar de vacature meewerkend voorman verspaning open staat is een grote technische organisatie die actief is in de machinebouw voor de agrarische sector. Het bedrijf heeft ongeveer 60 werknemers op de werkvloer en de afdeling verspaning vormt een onderdeel van het productieproces. Elke afdeling heeft een meewerkend voorman die overleg voert met de rest van de afdeling en de productieleiding.

Arbeidsvoorwaarden

Als meewerkend voorman verspaning verdien je een salaris tussen de 2500 en 300 bruto per maand op basis van een fulltime dienstverband. Je krijgt reiskostenvergoeding van 0,19 euro per kilometer als je met eigen vervoer naar je werk rijd. Daarnaast kun je kosteloos opleidingen volgen op het gebied van veiligheid en techniek. Hierbij kun je denken aan gespecialiseerde opleidingen in de verspaning of het leidinggeven.. Je krijgt een contract voor bepaalde tijd maar kunt ook voor een vast dienstverband in aanmerking komen als je dat wilt.

Solliciteren?

Wil je graag aan de slag als meewerkend voorman verspaning in deze vacature neem dan contact op via de knop vacatures in de menubalk.