Vacature ervaren zinkwerker Friesland vanaf 29 maart 2021

Ervaren zinkwerkers houden van hun vak en houden van een uitdaging. Deze aspecten komen in dezer functie aan de orde. Voor een gespecialiseerd bedrijf in de installatietechniek zijn wij op zoek naar een ervaren allround zinkwerkwerker. Het betreft werkzaamheden aan daken en hemelwaterafvoer. De aanleg van complete hemelwaterafvoerinstallaties van zink en vergaarbakken. Allemaal maatwerk waarbij vakmanschap hoog in het vaandel staat.

Welke ervaring heb je nodig?

Voor deze functie heb je een technische opleiding nodig in de installatietechniek op mbo niveau 2 of hoger. Een opleiding in de metaaltechniek en werktuigbouwkunde is ook goed. Ervaring in het dak- en zinkwerk is echter veel belangrijker dan opleiding. Het echte zinkwerk leer je namelijk toch in de praktijk. Verder is het belangrijk dat je goed kunt inmeten en zelfstandig aan de slag kunt. Een rijbewijs is nodig omdat je op verschillende locaties werkt.

Over het bedrijf

Het bedrijf is een kleine totaalinstallateur met verschillende allround medewerkers in dienst. Het bedrijf heeft een aantal specialisten die gespecialiseerd zijn in een bepaald vakgebied. Het vakgebied waar ze nu een specialist in zoeken en is het zinkwerk. Dat betekent dat deze zinkwerkers specifiek op deze specialisatie worden ingezet.

Arbeidsvoorwaarden

Bij dit bedrijf kun je als zinkwerker ongeveer 2500 euro verdienen. Dit kan iets hoger zijn als je meer ervaring hebt. Verder krijg je reiskosten tegen 0,19 euro per kilometer vergoed. Bovendien krijg je de mogelijkheid om kosteloos extra opleidingen en trainingen te volgen op kosten van de organisatie. Je krijgt een contract voor bepaalde tijd dat na verloop van tijd wordt omgezet in een vast contract of een contract voor onbepaalde tijd.

Solliciteren

Heb je interesse in deze baan neem dan contact met ons op via de knop solliciteren in de menubalk.