Vacature TIG lasser Noord Friesland vanaf 14 oktober 2021

Slaan bij jou ook de vonken over van lassen? Dan zijn wij op zoek naar jou! In de gemeente noordoost Friesland zoeken wij namelijk een TIG lasser. Onze opdrachtgever is een groot metaalbedrijf in de productie van halffabricaten. Je kunt hierbij denken aan alle soorten bewerkingen en technieken zoals kanten, zetten, verspanen assembleren/samenstellen, lassen en nog veel meer. De kennis en kunde wordt op deze manier in dienst gesteld van de klant en daardoor is geen las klus hetzelfde!

Wie ben je?

Met jouw lasdiploma TIG van niveau 2 of hoger kun jij zelfstandig lassen in verschillende lasposities. Afhankelijk van de opdracht kunnen dit kleine hechtlassen zijn op basis van tekening of vele meters aflassen zijn.  Je bent dus in staat om aan de hand van een tekening doormiddel van hechtlassen een constructie op te bouwen en kunt deze vervolgens ook zelf af lassen. Een rijbewijs is niet noodzakelijk, maar wel handig als je niet uit de omgeving van noordoost Friesland komt en geen goede aansluiting hebt met openbaar vervoer.

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever is een echt familiebedrijf dat verschillende halffabricaten maakt uit diverse soorten metaal zoals; staal, roestvaststaal en aluminium. Het heeft duurzaamheid hoog in het vaandel staan voor zowel het productieproces als voor haar werknemers.

Wat bieden wij jou?

Een inspirerende werkomgeving met de meest hightech machines. Je kunt een salaris verdienen van ongeveer 2500,- bruto per maand (bij een fulltime dienstverband) dat wordt vastgesteld aan de hand van je ervaring en opleiding. Daar bovenop komt nog een kilometervergoeding van 0,19 cent per kilometer woon-werkverkeer. Daarnaast is er ruimschoots de mogelijkheid om kosteloos trainingen te volgen en dat wordt ook gestimuleerd. Zo blijf je jezelf ontwikkelen en word je steeds breder inzetbaar.

Solliciteren?

Heb je interesse in deze vacature reageer dan snel via de knop vacatures in de menubalk.