Vacature technisch intercedent vanaf 14 juni 2021

Ben jij iemand die denkt in oplossingen in plaat van problemen? Iemand die graag zijn of haar armen uit de mouwen steekt en anderen motiveert om hetzelfde te doen? Dan zijn we op zoek naar jou. Technicum zoekt namelijk een nieuwe collega op de vestiging in Groningen stad. We zijn op zoek naar iemand die een bijdrage wil leveren aan het zoeken naar technisch personeel op de arbeidsmarkt. Iemand die er alles aan doet om technisch personeel te vinden voor bedrijven. Technicum heeft een leuk actief team in Groningen en zoekt versterking in de vorm van een nieuwe intercedent of consultant. In deze functie is geen dag hetzelfde en ben je altijd actief in het spanningsveld tussen werkgevers in de techniek en werkzoekenden. Jij weet als geen ander in de toekomst werkgevers en werknemers aan elkaar te verbinden. Natuurlijk krijg je hiervoor een goed inwerktraject en een eigen laptop en smartphone zodat je jou werk goed toegerust kunt uitvoeren.

Welke ervaring heb je nodig?

Ervaring in een commerciële bedrijf heb je nodig om goed mee te kunnen denken met klanten. Daarnaast heb is HBO werk- en denkniveau nodig op de werkzaamheden, opleiding en training succesvol af te kunnen ronden. Een groot deel van de functie bestaat uit communicatie. Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden en het vermogen om snel te kunnen schakelen tussen niveaus van communiceren. Hoewel kennis van de techniek niet is vereist zou enige affiniteit in de techniek wel van pas kunnen komen als je technische vacatures gaat invullen met technisch personeel.

Over het bedrijf

Technicum is een detacheringsbureau die gespecialiseerd is in de technische branche. Het gaat hierbij met name om de technische uitvoerende beroepen. De meeste technisch specialisten worden bemiddeld op mbo niveau maar ook op HTS en HBO niveau is Technicum actief. De techniek is een interessante en dynamische sector die veel ruimte biedt voor flexibel personeel. Technicum heeft al ruim 30 jaar ervaring in het bemiddelen voor uiteenlopende technische functies opgebouwd.

Technicum is onder andere actief in de metaaltechniek, elektrotechniek, installatietechniek maar ook in de telecom en bouw. Daardoor kan Technicum in bijna elke technische sector bedrijven en werkzoekenden helpen om bij elkaar te komen. Bovendien heeft Technicum bijna in elke provincie één of meerdere vestigingen. Technicum is doordoor altijd lokaal op de hoogte van het technische vacatureaanbod. De dienstverlening bestaat uit het uitzenden en detacheren van technische uitzendkrachten bij verschillende opdrachtgevers. Daarnaast is Technicum sterk in het aanbieden van opleidingstrajecten voor enthousiaste BBL-leerlingen.

Technicum is onderdeel van USG People Nederland en heeft zo’n 20 vestigingen door Nederland, met het hoofdkantoor in Almere. Binnen Technicum heerst een informele werksfeer. Er is veel ruimte voor plezier en gezelligheid, zonder het resultaat uit het oog te verliezen. Iedere vestiging krijgt jaarlijks een budget toegewezen en er heerst een echt teamgevoel om dit budget te behalen.

Arbeidsvoorwaarden

Bij Technicum verdien je een marktconform startsalaris en neem je deel aan een bonusregeling die aan de resultaten van de organisatie gebonden is. Daarnaast krijg je een laptop en smartphone ter beschikking. Technicum geeft haar werknemers 20 vakantiedagen, 6% persoonlijk budget om bijvoorbeeld extra vrije dagen te kopen of je sportschool abonnement te betalen. Daarnaast heeft Technicum een collectieve ziektekostenverzekering en pensioenregeling. Technicum zorgt dat haar medewerkers goed aan de slag kunnen met een uitgebreid inwerktraject, opleidingsprogramma en een keuze uit ruim 100 online trainingen.

Solliciteren?

Heb je interesse in deze vacature neem dan zo snel mogelijk contact op via de knop vacatures in de menubalk. Ook als je vragen hebt over het werken bij Technicum kun je meer hierover te weten komen via de knop vacatures. In de digitale omgeving waar je dan komt kun je jouw vragen insturen en krijg je spoedig antwoord.