Help mensen aan een technische baan! Wordt intercedent bij Technicum vanaf april 2021

Wil jij een belangrijke bijdrage leveren aan de toekomst van mensen en hun loopbaan? Wordt dan intercedent bij Technicum. Deze VCU gecertificeerde uitzendorganisatie is een belangrijke speler op de technische arbeidsmarkt. Technicum helpt mensen aan een technische baan maar doet daarnaast nog veel meer. Ook mensen die nog geen technische achtergrond hebben kunnen via Technicum opgeleid worden tot aankomend vakman of vakvrouw. Dat maakt dat Technicum een complete oplossing voor elk vraagstuk dat iemand kan hebben op de technische arbeidsmarkt. Technicum zoekt intercedenten door heel Nederland. Dat maakt dat je bijna altijd wel in jouw provincie aan de slag kunt bij Technicum.

Belangrijke rol

Als intercedent vorm je een belangrijk onderdeel van Technicum. Je werft nieuwe kandidaten voor technische vacatures. Daarnaast geef je ook adviezen over technische opleidingen en BBL trajecten. Verder ben je als intercedent verantwoordelijk voor het publiceren van vacatures online waaronder op websites en social media. Het werven van kandidaten is vooral belangrijk op dit moment want vacatures zijn er genoeg. Dat maakt dat je als intercedent vooral werkt als recruiter.

Bron van mogelijkheden

De technische arbeidsmarkt heeft een probleem: er is veel vraag naar technisch personeel maar er zijn nauwelijks technische arbeidskrachten beschikbaar. Hoe los je dit op? Met creatief denken, opleiding en ontwikkeling. Kortom mogelijkheden zien waar andere mensen nog geen mogelijkheden zien. En mensen zijn een bron van mogelijkheden. Mensen kunnen zichzelf en anderen verbaast laten staan van hun mogelijkheden. Soms heeft men echter iemand nodig die je helpt om de eigen mogelijkheden te ontdekken.

Goed advies

Technicum heeft ervaring met het begeleiden van mensen naar een technische baan. De overstap naar de techniek is vaak een hele belangrijke in de loopbaan. In de techniek is de komende jaren veel werk. Er zijn echter veel technische functies op de arbeidsmarkt. Daarom is een goed advies over een technische baan of beroepsgroep van grote waarde. Door de kennis en ervaring van Technicum kan men rekenen op een goede begeleiding in loopbaanvraagstukken over technische functies en opleidingen.

Solliciteren?

Wil je meer weten over de vacature intercedent of ben je benieuwd naar jouw mogelijkheden binnen Technicum? Neem dan contact op via het contactformulier of klik op de knop vacatures Technicum in de menubalk. Als je een korte motivatie instuurt met je cv dan neemt een collega van Technicum spoedig met je op.