Vacature Technisch Inkoper Sneek vanaf 2 augustus 2023

Heb jij ervaring als inkoper en ben je op zoek naar een inkoopfunctie bij internationaal bedrijf? Dan is deze vacature interessant voor jou. Vanuit de locatie Sneek kun jij contacten leggen met bedrijven over de gehele wereld. Dat zorgt er voor dat jij een spin in het web kunt worden in de inkoop van technische onderdelen. In deze functie ben jij de belangrijkste factor op het gebied van de beschikbaarheid van materialen voor je collega’s. Doormiddel van jouw inkoopkwaliteiten worden namelijk de monteurs en technisch medewerkers voorzien van onderdelen en materialen waarmee ze machines op kunnen bouwen.

Als Technisch Inkoper ben je ook verantwoordelijk voor het beheren van het technische magazijn. Je houdt de voorraden op pijl. Je selecteert leveranciers en doet bestellingen bij leveranciers en codeert de technische bestellingen. Je hebt contact met verschillende leveranciers. Een groot deel van deze bedrijven zijn actief in de Nederlandse markt maar je hebt ook contact met bedrijven in het buitenland. De vacature technisch inkoper is een fulltime functie voor de langere termijn met uitzicht op een vast contract.

Welke ervaring heb je nodig?

Voor deze functie is het belangrijk dat je kennis hebt van de technische sector. Jij bent administratief onderlegd en beschikt over technische gereedschapskennis. Het is belangrijk dat je goed gesprekken kunt voeren als inkoper. Je moet kunnen onderhandelen over prijzen en afspraken kunnen maken. Verder is ook de administratieve verwerking in een ERP systeem een taak die regelmatig voorkomt. Een mbo niveau 4 opleiding of hbo opleiding op het gebied van middenkader engineering of technische bedrijfskunde is gewenst. Een vergelijkbare opleidingsrichting is ook goed.

Over het bedrijf

Het bedrijf heeft een aangename werksfeer waarin elke werknemer de ruimte krijgt om goed ingewerkt te worden. Er wordt op een informele manier samengewerkt in een teamverband. Het bedrijf maakt verschillende producten van kunststoffen voor diverse sectoren over de gehele wereld. Hierbij kun je ook denken aan de offshore en de industrie. De producten worden door de machines van het bedrijf vervaardigd en geleverd aan klanten in binnen en buitenland. Personeel heeft in dit bedrijf veel vrijheid zolang het werk uiteindelijk maar volgens de kwaliteitsnormen wordt uitgevoerd.

Arbeidsvoorwaarden

Als je interesse in deze fulltime functie hebt ga je een prachtige loopbaan tegemoet bij een toonaangevend bedrijf. Je kunt een salaris verdienen tussen de 2800 en 3500 euro bruto per maand bij een volledig dienstverband. Je krijgt een contract voor bepaalde tijd met uitzicht op een vaste baan met een contract voor onbepaalde tijd. Je hebt de mogelijkheid tot het volgen van trainingen en opleidingen voor computersystemen of het ontwikkelen van competenties en kennisniveau. Dat wordt uiteraard voor je betaald.

Solliciteren?

Heb je interesse in deze baan? Dan kun je reageren via de knop vacatures Technicum in de menubalk. Je kunt ook reageren via het contactformulier.