Vacature mechanisch monteur Sneek vanaf 23 juni 2023

Wel eens met het openbaar vervoer gereden? Dan weet je dat openbaar vervoer niet rijd zonder techniek! Voor techniek zijn monteurs nodig. Jij kunt hier een bijdrage in leveren als monteur van deuren en toegangssystemen van bussen en andere voertuigen. Het bedrijf waar je aan de slag kunt is toeleverancier voor organisaties die bussen bouwen. Er zijn verschillende deursystemen en toegangsportalen. Elke deur heeft weer een unieke vorm en mechanische componenten. Daarnaast heeft een deur ook aandrijfsysteem welke verschilt per klant. Zo kun je in de productie werken en voortdurend afwisseling ervaren. Je werkt samen met collega’s aan complete toegangssystemen waardoor je van elkaar kunt leren. Daarnaast maak je gebruik van technische tekening en mondelinge instructies. Je bent verantwoordelijk voor je eigen werkplek en gereedschap. Binnen het bedrijf krijg je de mogelijkheid om jezelf verder te ontwikkelen.

Welke ervaring heb je nodig?

Een actieve werkhouding is het belangrijkste! Het bedrijf zoekt aanpakkers. Mensen die van sleutelen houden en technisch inzicht hebben. Een opleiding in de techniek op mbo niveau 2 is wenselijk maar niet noodzakelijk. Je werkt veel samen met collega’s en je komt goed tot je recht als je een echte teamspeler bent. Verder is het belangrijk dat je nauwkeurig bent en goed kunt werken met kwaliteitsrichtlijnen.

Over het bedrijf

Het bedrijf waar deze vacature open staat is een toeleverancier voor bedrijven in openbaar vervoer. Het gaat hierbij met name om de productie van deuren. Deze deuren worden in het bedrijf voorzien van een aandrijving maar ook worden de deuren in rubbers geplaatst en afgekit. De deuren moeten namelijk van hoogwaardige kwaliteit zijn en goed waterdicht zijn. Het bedrijf is op dit gebied expert. Er zijn verschillende afdelingen die allemaal een specifiek onderdeel maken van de deuren en bijbehorende aandrijvingen. Binnen het bedrijf krijg je de mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen zo kun je steeds breder worden ingezet. Het bedrijf is gevestigd in de buurt van Sneek en Bolsward en kan ook goed vanuit Heerenveen en Joure worden bereikt.

Arbeidsvoorwaarden

Je kunt als mechanisch monteur bij dit bedrijf een salaris verdienen rond de 2300 tot 2600 euro bruto per maand bij een fulltime dienstverband. Daarnaast krijg je een contract voor bepaalde tijd met uitzicht op een vast dienstverband. Je kunt opleidingen volgen en trainingen die je nodig hebt voor je werk. Je kun jezelf verder ontwikkelen en hebt een baan in een belangrijke sector voor de techniek in Nederland. Als je reiskosten maakt kun je daarvoor een vergoeding ontvangen.

Solliciteren

Heb je interesse in deze vacature? Neem dan snel contact via de knop vacatures Technicum in de menubalk.