Vacature monteur zonnepanelen vanaf 4 april 2023

Heb je ervaring in montagewerk en wil je graag een bijdrage leveren aan de verduurzaming in Nederland? Dan kun je zonnepanelenmonteur worden! Dit is een mooie functie waarbij je op verschillende projecten werkt door heel Nederland. Je werkt in montageteams die gezamenlijk zonnepanelen plaatsen op daken van huizen en gebouwen. De montagewerkzaamheden worden in een team verdeeld waardoor je als assistent monteur kunt werken maar ook (als je ervaring hebt) meteen als zelfstandig monteur kunt gaan werken. Het plaatsen en aansluiten van zonnepanelen is belangrijk voor de verduurzaming van Nederland en de bijbehorende energietransitie. Je kunt in deze functie een belangrijke rol spelen in het versnellen van de verduurzaming in Nederland.

Welke ervaring heb je nodig?

Het werk van een zonnepanelen monteur kan worden aangeleerd tijdens een inwerktraject of doormiddel van de opleiding monteur zonnepanelen die wordt aangeboden door Technicum ONE. Voor deelname aan een inwerktraject of opleidingstraject is het vooral van belang dat je geen hoogtevrees hebt en leergierig bent. Daarnaast heb je voor je functie ook een rijbewijs nodig zodat je als je ingewerkt bent op verschillende locaties ingezet kunt worden. Via Technicum kun je bovendien een VCA certificaat en andere documenten behalen waardoor je veilig aan de slag kunt in een functie op de bouw.

Over het bedrijf

Technicum zoekt zonnepanelenmonteurs voor diverse opdrachtgevers door noord Nederland. Deze functie is gericht op het werven van kandidaten voor opdrachtgevers in Friesland en Groningen. De bedrijven waar Technicum kandidaten voor zoekt zijn over het algemeen actief in het midden en klein-bedrijf binnen de installatietechniek en elektrotechniek. Dat zijn bedrijven waarin persoonlijk contract en flexibiliteit centraal staan. Je krijgt als monteur vanuit het bedrijf opleidingen en trainingen zodat je veilig en vakkundig te werk kunt gaan. Daarnaast krijg je gereedschap en werkkleding ter beschikking zodat je goed aan de slag kunt.

Arbeidsvoorwaarden

Je kunt als monteur zonnepanelen een salaris verdienen rond de 2500 euro bruto per maand bij een fulltime dienstverband. Hoe meer ervaring je krijgt hoe breder je ingezet kunt worden in de elektrotechniek. Je kunt dus ook daadwerkelijk allround elektromonteur worden als je alle opleidingen en trainingen daarvoor gaat volgen via Technicum. Je krijgt een contract voor bepaalde tijd met uitzicht op een vast dienstverband want iedereen wil wel graag een elektromonteur in dienst hebben voor langere tijd in de installatietechniek. Je krijgt verder een vergoeding voor de reiskosten die je maakt in het woonwerkverkeer.

Solliciteren?

Heb je interesse in deze vacature? Neem dan contact op met Technicum. Dit kan via de knop vacatures Technicum in de menubalk.