Vacature technisch inkoper metaaltechniek in Friesland vanaf juni 2020

Technicum zoekt een technisch inkoper in de metaaltechniek. Ben jij een ervaren inkoper en heb je interesse in de metaaltechniek dan is dit een perfecte vacature voor jou. Technicum zoekt namelijk een inkoper die materialen voor een grote machinebouwer kan aanschaffen. Daarbij speelt onderhandelen een belangrijke rol maar ook basiskennis van metaal is een nuttige factor. Leveranciers moeten worden beoordeeld op de kwaliteit van hun materiaal maar ook op de leveringsbetrouwbaarheid. Een heldere daadkrachtige communicatie is iets wat jou kenmerkt in dit proces. Afspraak is afspraak en collega’s en leveranciers kunnen op jou bouwen. Er worden raamcontracten opgesteld in samenwerking met de directeur. De functie inkoper is een zelfstandige functie maar je werkt wel samen met collega’s. Gezamenlijk wordt er voor gezorgd dat het bedrijf goedkoop aan goede materialen komt voor de productie.

Voor deze fulltime functie zijn de volgende punten vereist:

–  een HBO opleiding in de werktuigbouwkunde, technische bedrijfskunde of werktuigbouwkunde.

– ervaring met een ERP zoals Ridder iQ

– ervaring als inkoper is vereist.

– werkervaring in een metaalbedrijf of technisch bedrijf is een voordeel

– het is belangrijk dat je goed kunt onderhandelen en een commerciële instelling hebt

– er wordt met leveranciers gecommuniceerd in het Nederlands, Duits en Engels

Over het bedrijf

De vacature inkoper staat open bij een bedrijf in de machinebouw. Het is gevestigd in het noorden Friesland precies op de helft van de afstand tussen Groningen en Leeuwarden. Het bedrijf produceert duurzame oplossingen die het werkklimaat bevorderen van bedrijven. Kortom de installaties die het bedrijf ontwikkelt, ontwerpt en produceert zorgen er voor de werknemers in een gezondere omgeving kunnen werken. De afnemers van het bedrijf bevinden zich in het noorden van Nederland.

Wat heeft Technicum te bieden

Een veelzijdige functie als inkoper bij een internationaal georiënteerde organisatie die duurzame maatschappelijk verantwoorde producten verkoopt. Binnen de organisatie werk je in een professionele omgeving met ervaren collega’s. Je komt in een team te werken en gezamenlijk werk je aan het succes van het bedrijf. Je krijgt natuurlijk net zoveel betaald als collega’s in de zelfde functie. Je krijgt eerst een contract voor bepaalde tijd maar het bedrijf heeft de intentie om bij goed functioneren een vast contract oftewel een contract voor onbepaalde tijd te verstrekken