Vacature servicemonteur installatietechniek Dokkum vanaf 21 december 2021

Als servicemonteur in de installatietechniek is geen dag hetzelfde. De installatietechniek heeft namelijk de afgelopen jaren een behoorlijke groei doorgemaakt. Door de verduurzaming zijn veel installaties gemoderniseerd en energiezuiniger geworden. Een servicemonteur in de installatietechniek werkt daardoor aan verschillende installaties en systemen. In deze functie kom je bij zowel particulieren als bij bedrijven. Je werkt zelfstandig en grotere projecten pak je met je collega’s aan. Het gaat hierbij met name op het controleren, repareren, installeren en verduurzamen van installaties en systemen.

Welke ervaring heb je nodig?

Voor deze vacature heb je minimaal 5 jaar ervaring nodig in de installatietechniek. Je moet zelfstandig aan de slag kunnen in deze sector en ervaring hebben met klantcontact. Daarnaast is een opleiding in de installatietechniek nodig op minimaal mbo niveau 3. Verder heb je een rijbewijs nodig omdat je regelmatig op verschillende projecten werkt. Je krijgt een auto van de zaak in bruikleen. Je moet verantwoordelijkheid kunnen dragen en goed kunnen samenwerken met zowel opdrachtgevers als men collega’s.

Over het bedrijf

De functie servicemonteur staat open bij een toonaangevend bedrijf in de installatietechniek. Het bedrijf waar de vacature open staat is gevestigd in Dokkum. Het bedrijf heeft veel lokale klanten, zowel bedrijven als particulieren. Het bedrijf investeert in duurzame techniek en gebruikt de beste materialen. Daarom staat kwaliteit bovenaan. Ook de kwaliteit van personeel is belangrijk. Er wordt ook veel aandacht besteed aan de ontwikkeling van personeel. De monteurs van deze organisatie behoren tot de beste installatiemonteurs van de regio. Daardoor is een grote groei ontstaan en is er behoefte aan servicemonteurs die meteen aan de slag kunnen maar ook aan servicemonteurs voor de toekomst.

Arbeidsvoorwaarden

Het salaris van een ervaren servicemonteur ligt rond de 2800 bruto per maand bij een fulltime dienstverband. Verder krijg je reiskostenvergoeding tegen 0,19 per kilometer woon-werkverkeer. Je krijgt handgereedschap in bruikleen en werkkleding. Je krijgt een auto van het bedrijf ter beschikking evenals handgereedschap en werkkleding. Zo kun je jouw werk overal veilig en goed uitvoeren. In eerste instantie krijg je een contract voor bepaalde tijd met uitzicht op een vast dienstverband.

Solliciteren

Heb je al ervaring als monteur in de service en ben je op zoek naar een andere baan? Klik dan op de knop vacatures. Heb je interesse in een BBL traject als leerling monteur service en onderhoud? Klik dan op de knop BBL in de menubalk.