Vacature BBL Leerling monteur service en onderhoud Friesland vanaf 21 december 2021

Service en onderhoud vormen een belangrijk onderdeel van de technische dienstverlening van installatiebedrijven. Ervaren onderhoudsmonteurs die service verlenen aan verwarmingsinstallaties van particulieren en bedrijven zijn van groot belang. Er is echter sprake van een groot tekort aan ervaren servicemonteurs. Een ideaal moment om als BBL leerling in te stromen in dit boeiende vakgebied. Je krijgt een goed inwerktraject waarin je samen met een ervaren de technieken leert die bij de werkzaamheden van een service en onderhoudsmonteur horen. Iedere week ga je 1 dag naar school waarin je op je BBL opleiding leert welke theoretische aspecten aan de orde komen als onderhoudsmonteur.

Welke ervaring heb je nodig?

Voor deze vacature heb je technische kennis nodig van de techniek. Ervaring in de installatietechniek is gewenst maar niet noodzakelijk. Interesse in de installatietechniek is wel noodzakelijk. Dat betekent dat je interesse moet hebben in het installeren van verwarmingsinstallaties en sanitair. De techniek is altijd in beweging en er komen steeds meer innovaties. Daarom blijf je jezelf ontwikkelen doormiddel van opleidingen en trainingen. Een leergierige houding met een grote belangstelling voor duurzame technieken is van groot belang. Verder is een rijbewijs nodig omdat je op verschillende projecten gaat werken.

Over het bedrijf

Deze functie staat open bij een toonaangevend bedrijf in de installatietechniek. Het bedrijf waar de vacature open staat is goed bereikbaar vanuit Sneek, Leeuwarden en Heerenveen. De laatste jaren is het bedrijf sterk gericht op duurzame techniek. Het bedrijf investeert in personeel en materiaal. Daardoor is een grote groei ontstaan en is er behoefte aan servicemonteurs die meteen aan de slag kunnen maar ook aan servicemonteurs voor de toekomst. Daarom investeert het bedrijf ook veel in BBL trajecten.

Arbeidsvoorwaarden

Het salaris van een BBL-er in de installatietechniek ligt rond de 2000 euro afhankelijk van je vooropleiding en werkervaring. Naar mater je meer ervaring krijgt kun je een salaris verdienen van rond de 2800 bruto per maand bij een fulltime dienstverband. Verder krijg je reiskostenvergoeding tegen 0,19 per kilometer woon-werkverkeer. Je krijgt handgereedschap in bruikleen en werkkleding. De BBL opleiding wordt voor je bepaald. In eerste instantie krijg je een contract voor bepaalde tijd. Dit contract wordt na verloop van tijd omgezet in een vast dienstverband.

Solliciteren

Heb je interesse in een BBL traject als leerling monteur service en onderhoud? Klik dan op de knop BBL in de menubalk. Heb je al ervaring als monteur in de service en ben je op zoek naar een andere baan? Klik dan op de knop vacatures.