Vacature servicemonteur elektrotechniek Leeuwarden vanaf 9 november 2021

Ben jij een ervaren elektromonteur en sta je open voor een volgende stap in je loopbaan dan is de functie servicemonteur elektrotechniek zeker de moeite waard. Voor een toonaangevend bedrijf in de aanleg het onderhoud, reparatie en renovatie van elektrotechnische installaties zijn we op zoek naar een servicemonteur. Je krijgt binnen het bedrijf de mogelijkheid om jezelf verder te ontwikkelen. In eerste instantie krijg je de mogelijkheid om met een ervaren servicemonteur mee te draaien op serviceklussen. Naar mate je meer ervaring krijgt kun je ook steeds meer serviceprojecten zelfstandig afronden. Dat maakt deze vacature voor elk elektrotechnisch niveau geschikt. Heb je namelijk al een aantal jaar ervaring als servicemonteur dan zul je ook sneller als zelfstandig servicemonteur aan de slag kunnen. Het bedrijf beloont ervaren personeel met een vast dienstverband. Vast werk is dus het doel. Heb jij dat doel ook voor ogen stuur dan snel je sollicitatie in.

Welke ervaring heb je nodig?

Voor deze functie is een jaar of 2 ervaring in een zelfstandige elektrotechnische functie vereist. Daarnaast is een basisopleiding in de elektrotechniek op mbo niveau 2 noodzakelijk om over voldoende theoretische kennis te beschikken. Het bedrijf hecht veel waarde aan veilig werken. VCA maakt daar een onderdeel van uit. Daarom is het belangrijk dat je over dit certificaat beschikt of bereid bent om dit certificaat te behalen op kosten van het bedrijf. Als je graag in een servicefunctie aan de slag wilt is een rijbewijs van belang. Een auto kan eventueel door het bedrijf beschikbaar gesteld worden.

Over het bedrijf

Het bedrijf is een groot en professioneel elektrotechnische organisatie met ook veel ervaring op het gebied van installatietechniek. Het bedrijf levert totale oplossingen aan consumenten maar vooral ook aan bedrijven in de utiliteit in de industrie. Dat zorgt er voor dat het bedrijf zeer klantgericht werkt. Omdat het bedrijf meerder contractafspraken heeft met klanten is de relatie die je met een klant opbouwt als servicemonteur vaak langdurig. Dat is prettig omdat je zo een band hebt met de klanten. Je werkt in een organisatie met veel specialisten. Dat zorgt er voor dat je van iedereen wat kunt leren en ook jouw eigen ervaring kunt delen.

Arbeidsvoorwaarden

Als servicemonteur kun je een salaris verdienen rond de 2750 bruto per maand op basis van een fulltime dienstverband. Jouw salaris is afhankelijk van je werkervaring en de mate waarin je zelfstandig ingezet kunt worden. Heb je op dit gebied nog wat technische ondersteuning nodig dan kun je die krijgen van ervaren monteurs in de elektrotechniek. Je kunt doormiddel van opleidingen en trainingen jouw ervaring verder vergroten. Deze investeringen zorgen voor jouw eigen ontwikkeling en daarnaast ook voor meerwaarde voor het bedrijf. Hoe meer ervaring je op doet hoe groter de kans op een vast contract en een langdurig dienstverband.

Solliciteren?

Heb je interesse in de functie servicemonteur elektrotechniek reageer dan via de knop vacatures in de menubalk en stuur jouw cv in.