Vacature servicemonteur installatietechniek vanaf 20 oktober 2021

Ben jij een expert op het gebied van werktuigbouwkundige installaties en ben jij op dit gebied allround inzetbaar? Lees dan snel verder. Wij zijn op zoek naar iemand die verder kijkt dan alleen het opbouwen van installaties. Een monteur die ook in de service aan de slag wil in het verhelpen van storingen en het verrichten van onderhoud aan installaties. Als servicemonteur ben je goed op de hoogte hoe verwarmingsinstallaties werken en kun je storingen in deze systemen lokaliseren en oplossen. Je bent in contact met klant en leverancier en beschikt over communicatieve vaardigheden. Je hebt een klantgerichte instelling en kunt voor jezelf een goede planning bedenken en houden. Je werkt op verschillende locaties waardoor er veel afwisseling is in de projecten die je uitvoert en de klanten die je spreekt.

Welke ervaring heb je nodig?

Voor deze functie is het belangrijk dat je over een degelijke ervaring beschikt als installatiemonteur. Een jaar of vijf werkervaring als allround monteur in de installatietechniek is gewenst. Je hebt een opleiding gevolgd in de installatietechniek en/of elektrotechniek en deze op niveau 3 afgerond. Daarnaast beschik je over een geldig VCA of je bent bereid om deze op kosten van de organisatie binnen een paar weken te behalen. Je kunt goed omgaan met flexibele werktijden en hebt een rijbewijs B. Ook is het belangrijk dat je Bereid bent om storingsdiensten te draaien.

Over het bedrijf

Het bedrijf waar deze vacature open staat is een betrouwbaar en innovatief installatiebedrijf met de focus op gasloos installeren. Veel woningen en andere gebouwen zijn echter nog uitgerust met aardgasgestookte installaties die niet snel vervangen kunnen worden. Daarom wordt er ook meegedacht vanuit de wensen en mogelijkheden van de klant. Mochten er mogelijkheden zijn om energie te besparen dan worden deze ook aangedragen aan de klant. Gezamenlijk met de klant zorgt het bedrijf voor duurzame installaties die comfortabel wonen mogelijk maken. Servicemonteurs zorgen er voor dat de installaties goed worden onderhouden en indien nodig worden gemoderniseerd.

Arbeidsvoorwaarden

Als ervaren servicemonteur installatietechniek verdien je een salaris rond de 2600 bruto per maand op basis van een fulltime werkweek. Bovenop dit salaris komt natuurlijk nog de toeslag voor storingsdiensten. Verder krijg je ook nog reiskostenvergoeding indien je met eigen vervoer gaat rijden. Uiteraard krijg je als servicemonteur een bedrijfswagen ter beschikking. Een dergelijke wagen krijg je dan om naar klanten toe te rijden onder werktijd. Verder krijg je handgereedschap en elektrisch gereedschap in bruikleen samen met persoonlijke beschermingsmiddelen om je werk veilig te kunnen doen.

Solliciteren?

Heb je interesse in de vacature servicemonteur neem dan contact op via de functie vacatures in de menubalk.