Vacature servicemonteur Noord Brabant vanaf februari 2021

Afwisseling en zelfstandigheid staan centraal in de functie servicemonteur machinebouw. In deze functie kom jij bij verschillende bedrijven om reparaties, onderhoud en advies te geven over installaties die de veiligheid en gezondheid van de werknemers bevorderen. Het gaat hierbij specifiek om installaties die de kwaliteit van de lucht bevorderen doormiddel van filtertechnieken. Jouw werkgebied is groot, namelijk Zuid en Midden Nederland. Je werkt voornamelijk vanuit huis en krijgt een auto van de zaak om klanten te bezoeken. Hou er rekening mee dat je eerst een paar maanden ingewerkt wordt in het noorden van Nederland om de installaties en machines te leren kennen. Na deze inwerkperiode zul in vanuit Zuid-Nederland je werkzaamheden uitvoeren als servicemonteur in de filter- en afzuigtechniek en bijbehorende installaties en machines.

Welke ervaring heb je nodig?

Voor deze vacature is ervaring als servicemonteur in de werktuigbouwkunde of installatietechniek van groot belang. Een mbo opleiding in de richting van mechatronica, werktuigbouwkunde, elektrotechniek of vergelijkbaar is noodzakelijk. Mocht je twijfels hebben over of je opleiding geschikt is neem dan contact met ons op. Verder is een rijbewijs en een flexibele instelling vereist. Je gaat zelfstandig aan de slag en hebt contacten met klanten, daarvoor heb je communicatieve vaardigheden in Nederlands en af en toe ook in het Engels nodig.

Over het bedrijf

Het bedrijf is actief in het optimaliseren van de luchtkwaliteit van bedrijven in de houtbewerking, spuiterijen, metaalbewerking en andere industrie├źn. De hoofdvestiging zit in het noorden van Nederland tussen Groningen en Leeuwarden. Er wordt nu een kandidaat gezocht voor het zuiden van Nederland waar het bedrijf steeds meer klanten krijgt en er een steeds grotere behoefte ontstaat aan een lokale servicemonteur.

Het is een totaalleverancier met een productieafdeling in het noorden van Nederland waar de machines worden vervaardigd. Van daaruit worden de machines getransporteerd naar klanten door heel Nederland en incidenteel ook wel daar buiten. Omdat het bedrijf een totale service biedt installeert het bedrijf niet alleen de machines maar onderhoudt het bedrijf de machines ook en helpt het bedrijf haar klanten bij service en storingsgevallen.

Arbeidsvoorwaarden

In deze functie kun je een salaris verdienen tussen de 2500 en 3000 euro op basis van een fulltime dienstverband. Dit salaris is afhankelijk van de werkervaring en de opleiding van de servicemonteur maar is gelijk aan het salaris wat de overige servicemonteurs verdienen binnen het bedrijf zodat er geen scheefgroei optreed. Binnen het bedrijf krijg je een inwerktraject dat op maat is en krijg je verder aanvullende opleidingen waardoor de veiligheid en de kwaliteit van de werkzaamheden geoptimaliseerd wordt. Deze trainingen zijn gratis evenals de opleidingen die gevolgd moeten worden. indien met eigen vervoer wordt gereden wordt een kilometervergoeding verstrekt.

Solliciteren?

Heb je interesse in deze vacature neem dan contact met ons op via de knop vacatures in de menubalk. Dan kom je in een digitale omgeving waarin je direct je sollicitatie kunt insturen of eventuele vragen kunt stellen.