Vacature servicemonteur machinebouw buitendienst Nederland vanaf januari 2021

Ben je een ervaren servicemonteur in de machinebouw en wil je graag meer uitdaging dan is dit een ideale vacature voor jou. Voor een toonaangevend bedrijf in de optimalisering van luchtkwaliteit zijn we op zoek naar iemand die door heel Nederland servicewerkzaamheden wil verrichten aan machines. Iemand die zelfstandig is, graag wil rijden en ervaring heeft met het uitvoeren van servicewerkzaamheden aan installaties bij klanten. Je hebt een grote mate van vrijheid en verantwoordelijkheid. Na een inwerkperiode zul je met name vanuit huis gaan werken met een serviceauto van het bedrijf. Het is een fulltimefunctie waarbij je op verschillende werklocaties in Nederland werkzaam zult zijn in één week tijd. Aan het begin van de week weet je in grote lijnen waar de werkzaamheden plaatsvinden maar door storingen en calamiteiten bij klanten kan de planning veranderen en moet je voortdurend schakelen tussen werkzaamheden en klussen. Daarbij voor je overleg met collega’s, klanten en leidinggevenden. Een dynamische omgeving waarbij techniek, communicatie en service centraal staan.

Welke ervaring heb je nodig?

Voor deze dynamische fulltimefunctie is het belangrijk dat je zelfstandig dat je zelfstandig aan slag kunt als onderhoudsmonteur. Natuurlijk zul je wel moeten wennen aan het product en het materiaal dat je gebruikt maar dat leert een ervaren monteur snel in een inwerktraject. De ervaring om bij klanten servicewerkzaamheden uit te voeren moet je al hebben. Een opleiding in elektrotechniek en mechatronica is zeer gewenst. Het bedrijf zoekt specifiek iemand die in het midden of zuiden van Nederland woont omdat daar een extra onderhoudsmonteur

Het opzoeken en oplossen van storingen in computergestuurde machines vormt een belangrijk deel van de functie. Daarom is het belangrijk dat je goed overweg kunt met PLC’s en computersystemen of in ieder geval bereid bent om deze systemen te leren kennen. Verder heb je voor deze functie een rijbewijs nodig en in ieder geval voor de inwerkperiode een eigen auto. Een klantgerichte houding en goede communicatievaardigheden zijn ook vereist.

Over het bedrijf

Dit bedrijf is gevestigd in Friesland maar is actief in heel Nederland waar installaties worden geplaatst om de luchtkwaliteit te optimaliseren en de arbeidsomstandigheden te verbeteren. Het bedrijf heeft enkele tientallen werknemers in dienst en streeft naar een vast dienstverband en vaste servicemonteurs zodat klanten vaste gezichten hebben en de communicatie en service optimaal kan plaatsvinden. Het bedrijf verstrekt professioneel gereedschap, materiaal en persoonlijke beschermingsmiddelen aan personeel zodat iedereen overal veilig en vakkundig kan werken.

Arbeidsvoorwaarden

Bij dit bedrijf kun je een salaris verdienen tussen de 2800 en 3200 bruto per maand als fulltime servicemonteur. De precieze hoogte van het salaris is afhankelijk van de ervaring en opleiding van de kandidaat. Het bedrijf verstrekt een kilometervergoeding voor de kilometers die werknemers rijden in hun eigen auto van en naar het bedrijf. Na een inwerkperiode krijgen kandidaten een volledig toegeruste bedrijfswagen toegewezen met logo van het bedrijf die alleen voor het werk kan worden gebruikt. Werknemers krijgen binnen het bedrijf alle mogelijkheden om zichzelf verder te ontwikkelen doormiddel van opleidingen en trainingen zo kan men veiliger werken en blijft men op de hoogte van de technische ontwikkelingen.

Solliciteren

Heb je interesse in deze vacature dan kun je reageren via de menubalk door op de knop vacatures te drukken. Dan kom je in een digitale omgeving waarin je jouw cv kunt insturen.