Vacature servicemonteur Midden Nederland vanaf december 2020

Heb jij een diploma in de richting van mechatronica en zou je graag aan de slag willen als servicemonteur door heel Nederland dan is dit een ideale kans. Voor een professionele organisatie in installaties voor luchtkwaliteit zijn wij op zoek naar een monteur die door heel Nederland wil werken als servicemonteur en installateur op locatie. We zoeken iemand met ervaring in het plaatsen en onderhouden van machines en het bijbehorende contact met klanten. Iemand die van afwisseling houdt en die ook verantwoordelijkheid kan dragen. De werklocaties zijn verschillend maar zijn met name in het midden en zuiden van Nederland.

Welke ervaring heb je nodig?

Voor deze vacature heb je ervaring nodig in het installeren en onderhouden van machines. Daarbij wordt de nadruk gelegd op mechatronica en elektrotechniek. Een opleiding in deze vakgebieden is vereist. Het is ook mogelijk om met een opleiding in de metaaltechniek, werktuigbouwkunde of andere aanverwante technische richting te solliciteren zolang er maar aantoonbare werkervaring is opgedaan in de elektrotechnische kant van machines.

Kennis en ervaring in PLC’s is helemaal mooi omdat in deze software de storingen worden opgespoord en verholpen. Uiteraard dien je in bezit te zijn van rijbewijs B zodat je klanten kunt bezoeken. Werken in de kost en een bepaalde mate van onregelmatigheid kan aan de orde komen. Daarnaast heb je natuurlijk ook veel vrijheid om je werkzaamheden zelf in te plannen en contact aan te gaan met klanten waar de werkzaamheden worden uitgevoerd.

Voor deze functie is het gunstig als je in het midden van Nederland woont omdat daar de meeste werkzaamheden worden gedaan. Als je elders in Nederland woont is dat ook goed zolang je maar rekening houdt met het feit dat je dan wat langer moet rijden richting de klanten.

Over het bedrijf

Het bedrijf waar deze vacature open staat is gevestigd in het noorden van Nederland maar is door heel Nederland actief. Het bedrijf ontwerpt, ontwikkelt, produceert, installeert en onderhoud machines en apparaten die een betere luchtkwaliteit opleveren bij bedrijven. De klanten van het bedrijf zijn ook allemaal bedrijven die in verschillende sectoren actief zijn zoals in de metaalbewerking maar ook in de bouw.

Arbeidsvoorwaarden

Het salaris dat je in deze fulltime functie kunt verdienen ligt tussen de 2500 en 3000 bruto per maand afhankelijk van de werkervaring en opleiding. Je krijgt een fulltime dienstverband dat eerst op tijdelijke basis zal zijn maar er is een vast dienstverband in het verschiet. Het bedrijf wil namelijk haar servicemonteurs zo snel mogelijk in een vast dienstverband bij goed functioneren. Je krijgt reiskostenvergoeding als je met eigen auto rijd en anders krijg je een bedrijfsauto ter beschikking waarmee je naar kunt rijden. Binnen het bedrijf krijg je mogelijkheden om een opleiding of trainingen te volgen zodat je nog beter wordt in je werk.

Solliciteren?

Op deze vacature kun je solliciteren via de knop vacatures in de menubalk. Dan kom je in een overzicht waarin meerdere vacatures staan en de optie aanwezig is om je cv in te sturen.