Vacature samensteller lasser vanaf 16 februari 2023 in Friesland

Kun je lassen en technische tekeningen lezen? Dan is de functie samensteller lasser heel geschikt voor jou. Voor een metaalbedrijf in het noorden van Friesland zijn we op zoek naar iemand die staalconstructies wil samenstellen en aflassen. Het gaat hierbij onder andere om H-balken en U-profielen. De werkzaamheden worden in een grote loods uitgevoerd waarin je samen met andere collega’s gaat samenwerken aan complete constructies. Als samensteller sta je aan het begin van de productielijn. Nadat jij de producten hebt samengesteld kun je het materiaal verplaatsen richting de aflassers die de staalconstructiedelen klaar maken voor de spuiterij. Het werk is voor langere tijd en biedt uitdaging voor iedereen die goed is in technische tekeningen lezen en MAG lassen.

Welke ervaring heb je nodig?

Ervaring in tekening lezen in de staalbouw is noodzakelijk daarnaast is 2 jaar ervaring in de lastechniek MIG/MAG lassen belangrijk voor het maken van de hechtlassen. Verder ben je flexibel ingesteld en ben je bereid om vragen te stellen als je iets niet snapt van de technische tekeningen. Je bent iemand die nauwkeurig is en veilig kan werken. Daarnaast kun je goed in teamverband samenwerken en zorg je voor een goede werksfeer.

Over het bedrijf

Het bedrijf waar deze functie open staat is een professionele organisatie in de staalconstructie. Het bedrijf tekent, ontwerpt en produceert haar eigen staalconstructies en plaatst deze ook op locatie. Zo zijn er verschillende bedrijven die een staalconstructie of loods hebben die gemaakt is door deze organisatie. Het bedrijf kan goed met andere bedrijven in de omgeving samenwerken en krijgt zo veel projecten binnen. In het bedrijf werken tekenaars, lassers en machinebankwerkers maar ook monteurs en kantoorpersoneel. Het bedrijf is gevestigd boven Leeuwarden en is goed bereikbaar vanuit Dokkum, Harlingen, Drachten en Hallum.

Arbeidsvoorwaarden

Het salaris van een samensteller lasser ligt rond de 2700 euro bruto per maand bij een fulltime dienstverband. Daar komen de reiskosten overheen die per week worden uitbetaald. Je krijgt de mogelijkheid om verschillende opleidingen in de lastechniek en veiligheid te volgen. Daardoor wordt jouw kwaliteit beter en jouw lasniveau ook. Je bent binnen dit bedrijf onderdeel van een team en dat zorgt er voor dat iedereen zijn of haar deel doet van een project. Een prettige werksfeer waarin niemand een nummer is maar iedereen een persoon. Jij kunt hier onderdeel van uitmaken. Stuur daarom je sollicitatie in.

Solliciteren?

Heb je interesse in deze vacature? Dan kun je contact opnemen via de knop vacatures Technicum in de menubalk.