Vacature recruiter Technicum Alkmaar vanaf 11 augustus 2023

Wil jij wat betekenen voor andere mensen en ze helpen om prachtige stappen te zetten in hun loopbaan? Vind jij duurzaamheid belangrijk en wil je technische bedrijven helpen het tekort aan personeel op te lossen? Dan is deze recruiter functie bij Technicum perfect voor jou! Bij Technicum Alkmaar komt een positie vrij voor een recruiter binnen de technische arbeidsmarkt. Als recruiter ga jij op zoek naar technisch personeel maar ook naar (werkloze) mensen die op zoek zijn naar een nieuwe opstap doormiddel van een technische opleiding of loopbaan. Je kunt in deze functie veel voor zowel mensen als bedrijven betekenen. De kandidaten die je hebt gevonden bespreek je met je leidinggevende en met je collega’s van sales. De collega’s van sales gaan de cv’s van de kandidaten bij passende bedrijven voorleggen zodat ze op een prachtige nieuwe werkplek aan de slag gaan. Je werkt in een team van drie collega’s waarin ook de manager is inbegrepen.

Welke ervaring heb je nodig?

Naast het tonen van belangstelling voor onze klanten en kandidaten verwachten we dat je je kunt vinden in het onderstaande:

 • minimaal een opleiding op MBO 4 niveau.
 • ervaring in de handel/ verkoop of recruitment.
 • resultaatgericht maar ook mensgericht.
 • communicatief sterk en kunt goed contact maken met mensen van verschillende achtergronden.
 • Goed kunnen werken met computerprogramma’s.

Bovenstaande vaardigheden vormen een goede basis voor iedereen die als recruiter wil starten bij Technicum. Je krijgt volop de mogelijkheden om jezelf verder tijdens je baan te ontwikkelen. Technicum heeft daarvoor prachtig inwerktraject.

Over het bedrijf

Technicum is een organisatie die technisch personeel aan een baan of opleiding helpt. Technicum heeft ongeveer 20 vestigingen door Nederland. Technicum Alkmaar is een prachtige vestiging met een team dat bestaat uit twee mensen. Jij kunt de derde collega worden die het team compleet maakt. Iedere dag werken de collega’s samen voor het vinden van personeel voor mooie projecten in de technische sector. Technicum zorgt er namelijk voor dat de juiste mensen op de juiste plek terecht komen en dat technische uitdagingen worden opgelost. Dit doen we met veel enthousiasme en energie, waardoor we keer op keer weer tot mooie resultaten komen. Technicum heeft in Nederland de afgelopen jaren duizenden mensen een prachtige loopbaan geboden in de techniek. Omdat werk een belangrijk deel vormt van het leven van een mens is ons werk van groot belang om mensen stabiliteit en gelukt te laten ervaren in de technische maatschappij.

Wat we je bieden

Technicum kan jou met de functie recruiter een leuke afwisselende baan bieden in een enthousiast team. Er is sprake van een mooie balans tussen ontspanning en toch dat extra stapje maken voor je opdrachtgever en kandidaten. Verder kan je het volgende verwachten:

 • Een marktconform startsalaris tussen de €2300 en €2900
 • Een mooie bonusregeling die je ieder kwartaal tegemoet kunt zien
 • Een persoonlijk budget waarmee je zelf kunt kiezen waaraan je dit wil uitgeven zoals extra salaris, verlofdagen, het kopen van een fiets of sportabonnement
 • Thuiswerkvergoeding en een thuiswerkbudget
 • Een laptop en smartphone van de zaak
 • Doorgroeimogelijkheden binnen ons concern RGF Staffing

Solliciteren?

Heb je interesse in deze vacature? Neem dan snel contact op via de knop vacatures Technicum om met Technicum in contact te komen. Je kunt ook reageren via het contactformulier van de website.