Vacature recruiter Technicum Alkmaar vanaf 5 juli 2023

Ben jij een gepassioneerde recruiter met een scherp oog voor talent? Ben je klaar voor een uitdagende rol waarin je het verschil kunt maken in het vinden en aantrekken van de beste kandidaten? Dan hebben we goed nieuws voor jou want dan is deze vacature de perfecte match voor jou!

Wij zijn op zoek naar iemand die graag bouwt aan de toekomst van anderen en zich helemaal thuis voelt in diversiteit. Als jij deze persoon bent, dan is deze vacature zeker iets voor jou. Dus, hoe ziet jouw ideale werkdag eruit? Stel je eens voor: je begint de dag met een heerlijk bakje koffie en een overleg met je collega’s. Vervolgens ga je aan de slag met het schrijven van een vacature, waarbij je jouw expertise en creativiteit volledig benut. Je gaat meteen aan de slag met het zoeken naar de perfecte kandidaat. En met jouw wervingstools heb je binnen de kortste keren al twee enthousiaste kandidaten gevonden die je dezelfde week nog wilt ontmoeten op ons kantoor in Alkmaar.

Na een heerlijke lunch staat er een intakegesprek met een kandidaat op de planning en een digitale meeting met jouw contactpersoon bij één van de onderwijsinstellingen waar je regelmatig mee in contact staat. Bij het intakegesprek maak je kennis met een kandidaat en bespreek je met hem de vacature van een nieuwe klant. Tijdens deze kennismaking vraag je goed door naar de competenties en je weet de kandidaat te enthousiasmeren voor de vacature. Juist doordat je goed doorvraagt weet je precies wat de wensen en ambities van de kandidaat zijn en maak je de ideale match! Tijdens het tweede gesprek met de onderwijsinstelling bespreek je de laatste voorbereidingen om een banenmarkt te organiseren. Op deze banenmarkt ben je aanwezig om toekomstige schoolverlaters te informeren over de mogelijkheden die je hen te bieden hebt op de arbeidsmarkt.

Tegen het eind van de middag werk je snel je administratie bij en bespreek je de agenda voor de volgende dag met je collega’s. Je bent een echte recruitment consultant die bemiddelt tussen opdrachtgever en kandidaat. En je voegt waarde toe door jouw expertise en professionele communicatie op verschillende niveaus. Dus als jij de perfecte match bent voor deze vacature, waar wacht je dan nog op? Solliciteer vandaag nog!

Functie-eisen

Cliché benamingen zoals: een duizendpoot, een spin in het web, alle ballen hooghouden ect. Je kent ze vast en wij proberen daar zo ver mogelijk van weg te blijven, maar wat nou als het echt zo is?

Jij bent onze nieuwe recruiter als je goed kan multitasken en het onderstaande rijtje bij je past.

 • Je hebt werkervaring in een commerciële functie;
 • Je bent jezelf en durft je mening te delen;
 • Je beschikt over HBO werk en denkniveau;
 • Je houding is proactief, nieuwsgierig, ondernemend en creatief;
 • Je hebt rijbewijs B;
 • Je bent fulltime beschikbaar (32 uur per week is bespreekbaar);

Wat kan Technicum je bieden

Met gezellige mensen en mooie kansen om jezelf te ontwikkelen, is dit een geweldige kans om voor langere tijd je te binden! Wat kan je nog meer verwachten als je bij ons komt werken als recruiter:

 • 45-daagse onboarding bij RGF Staffing waarbij je alle kennis en tools krijgt aangereikt om een succesvol inwerk traject te doorlopen;
 • Een marktconform startsalaris tussen de €2500 en €3000 (Afhankelijk van de ervaring die je meebrengt);
 • Jaarlijkse VIP-reis wanneer de targets behaald worden;
 • Een laptop en smartphone van de zaak;
 • 20 vakantiedagen met daarnaast een 6% persoonlijk budget om bijvoorbeeld extra vrije dagen te kopen of je sportschool abonnement te betalen, collectieve ziektekostenverzekering, fietsplan, en pensioenregeling;
 • 8% vakantietoeslag wat je maandelijks kan verwachten;
 • Een uitgebreid opleidingsbudget om jezelf te blijven ontwikkelen;
 • Een keuze uit ruim 100 onlinetrainingen;
 • Periodieke borrels en legendarische kwartaalbijeenkomsten;
 • Veel vrijheid én verantwoordelijkheid in je werk;
 • Je ontvangt een contract voor bepaalde tijd, maar bij wederzijdse goedkeuring, wordt deze zeker omgezet in een contract voor onbepaalde tijd.

Over Technicum

Welkom in de wereld van Technicum! Wij zijn de gespecialiseerde HR-partner voor de technische sector en hebben maar liefst 15 vestigingen in heel Nederland. Als vooruitstrevend bureau maken wij elke dag het verschil door ons werk (buiten)gewoon goed en snel te doen. Bij Technicum draait alles om passie, plezier en uitdaging. Werken in de arbeidsbemiddeling betekent dat je een veelzijdige, hectische en bovenal commerciële baan hebt. De technische branche staat nooit stil en daagt je continu uit, waardoor jouw werk altijd veelzijdig en uitdagend blijft.

Wij zijn al ruim 35 jaar dé specialist op het gebied van arbeidsbemiddeling voor technisch specialisten op mbo-niveau in Nederland. Bij ons vind je niet alleen een baan, maar een toekomst. Wij zoeken, bemiddelen en begeleiden talent in elke fase van hun carrière, zowel op tijdelijke (project)basis als voor een vast dienstverband. Maar daar houdt het niet op. Wij zorgen er namelijk ook voor dat onze medewerkers elke dag vol energie naar hun werk blijven gaan. Of je nu toe bent aan een nieuwe uitdaging of juist graag wilt bij- of omscholen, bij Technicum maken wij dat mogelijk.

Technicum is onderdeel van RGF Staffing en samen bouwen wij aan de toekomst van ons bedrijf én al onze interne en externe medewerkers. Met passie en plezier zetten wij ons in voor de groei van ons bedrijf en die van jou!