Vacature carrosseriebouwer vanaf 11 augustus 2023 in Friesland

Heb jij interesse in vrachtwagens en heb je een opleiding in de voertuigentechniek gedaan? Of je nu een opleiding hebt gevolgd als automonteur, bedrijfswagenmonteur of motorvoertuigen techniek, alle opleidingen in deze richting zijn interessant voor deze baan! Wij zijn namelijk op zoek naar iemand die goed kan sleutelen en graag aan de slag is bij een bedrijf waar carrosserie├źn worden aangepast en hersteld. Het gaat hierbij om het plaatsen van hydraulische kranen en andere hydraulische systemen maar ook andere aanpassingen. Zo worden er werkzaamheden gedaan aan de verlichting, de constructie en de trailers. Als monteur in de carrosseriebouw is geen dag hetzelfde. Je werkt met verschillende soorten gereedschap aan diverse projecten. Veel werkzaamheden zijn klantspecifiek dat betekent dat er maatwerk wordt geleverd. Dat is elke dag een nieuwe uitdaging waar je niet alleen voor staat. Het team van monteurs staat om je heen om gezamenlijk de projecten tot een succes te maken.

Welke ervaring heb je nodig?

Ervaring in sleutelwerkzaamheden aan voertuigen is vereist. Hoe meer ervaring je op dit gebied hebt hoe beter. De volgende punten zijn van belang:

  • Een opleiding in autotechniek, bedrijfswagentechniek of motorvoertuigentechniek op minimaal mbo niveau 2.
  • Twee jaar of meer ervaring in sleutelwerkzaamheden in de voertuigentechniek.
  • Veilig kunnen en willen werken.
  • Een flexibele instelling waardoor je verschillende werkzaamheden kunt en wilt uitvoeren.
  • Een rijbewijs is een voordeel maar geen vereiste.

Over het bedrijf

Het bedrijf waar je in de carrosseriebouw aan de slag kunt is gevestigd in de buurt van Leeuwarden. Je kunt echter ook prima via Sneek, Franeker, Harlingen en vanuit Dokkum bij het bedrijf komen. Het bedrijf heeft ongeveer 50 werknemers in dienst in verschillende functies. De mensen die in het bedrijf werken gaan op een informele manier met elkaar om. Ze werken als een team aan verschillende onderdelen van de carrosseriebouw. Zo is er een lasafdeling, een spuiterij, een afdeling service en onderhoud, magazijn en kantoor. Het bedrijf groeit nog steeds en heeft een toonaangevende naam in de markt.

Arbeidsvoorwaarden

Heb je interesse om als monteur in de carrosseriebouw te werken? Ben jij gericht op kwaliteit en werk je graag samen? Dan kun je in deze functie een geweldig mooie toekomst tegemoet gaan. Je start met een salaris rond de 2850 bruto per maand. Dit salaris kan hoger zijn als je over veel ervaring beschikt. Heb je nog maar een paar jaartjes ervaring dan stroom je misschien wat lager in. Daar staat dan wel een goed leer-werktraject tegenover. Zelfs een BBL kan via dit bedrijf gevolgd worden in de carrosseriebouw. Je kunt een contract krijgen voor bepaalde tijd. Na verloop van tijd treed je vast in dienst bij dit bedrijf. Daarvoor krijg je een contract voor onbepaalde tijd.

Solliciteren?

Heb je interesse in deze vacature? Neem dan spoedig contact op via de knop vacatures Technicum in de menubalk.