Vacature CNC verspaner operator Heerenveen vanaf 11 augustus 2023

Heb je ervaring in het bedienen van computergestuurde machines en ben je op zoek naar meer afwisseling? Dan is deze vacature wellicht interessant voor jou. Voor een bedrijf dat verschillende onderdelen maakt voor bedrijven in de voertuigentechniek en machinebouw zijn wij op zoek naar een verspaner. Je kunt kiezen of je wilt draaien, frezen of allebei. Het bedrijf staat open voor kandidaten met een verschillende achtergrond in de verspaning. Kortom jouw wensen staan centraal. Wil je als operator aan de slag in de verspaning dan kan dat maar als je meer verantwoordelijkheid wil dragen en ook wil programmeren dan is dat ook zeker mogelijk. Dat is het mooie van deze functie bij dit bedrijf. Flexibiliteit en teamwork staan centraal naast de klant die een prachtig product kan verwachten.

Welke ervaring heb je nodig?

Ervaring in verspaning is voor deze functie vereist. Je moet de basis kennis hebben van de gereedschappen die je gebruikt in de verspaning. Ook moet je wat weten van het bedienen van machines met bijbehorende programma’s. Je hoeft niet te programmeren maar je moet wel programma’s kunnen ophalen uit het systeem. Hoe meer ervaring je hebt en hoe flexibeler je bent ingesteld hoe breder je kan worden ingezet. Dat maakt deze functie geschikt voor zowel de beginnende verspaner als de ervaren verspaner.

Over het bedrijf

Het bedrijf waar je als verspaner kunt werken is actief als toeleverancier voor verschillende andere bedrijven. Binnen het bedrijf worden namelijk onderdelen gemaakt voor de machinebouw maar ook voor bedrijven die actief zijn in de voertuigentechniek. Er worden maatwerk producten geleverd die doormiddel van machines worden vervaardigd. Deze machines verschillen onderling maar een deel van het machinepark van het bedrijf is gericht op de verspaning. Er wordt gebruik gemaakt van draaibanken, freesbanken en bewerkingscentrums. De programma’s waarmee verspaand wordt verschillen. Het bedrijf is gevestigd in de buurt van Heerenveen maar kan ook goed worden bereikt vanuit Drachten, Sneek en Joure.

Arbeidsvoorwaarden

Als deze functie je aanspreekt nodigen we je van harte uit om te solliciteren. Je kunt een salaris verdienen tussen de 2300 en 2900 bruto per maand op basis van een fulltime dienstverband. Hoe meer ervaring je meebrengt hoe hoger je salaris kan worden. Daarnaast kun je ook opleidingen en trainingen volgen op het gebeid van verspaningstechniek. Zo kun je jezelf verder ontwikkelen en steeds beter worden in je vak. Daardoor kun je natuurlijk ook meer verdienen. Je ontvangt een contract voor bepaalde tijd met uitzicht op een vast dienstverband. Een reiskostenvergoeding hoort uiteraard ook bij de arbeidsvoorwaarden.

Solliciteren?

Zou je graag aan de slag willen in deze verspaningsfunctie? Dan nodigen we je uit om contact op te nemen met Technicum. Dit kan via de knop vacatures Technicum in de menubalk.