Vacature technisch operator vanaf 16 juni 2023

Heb je ervaring als operator of machinebediener en wil je graag je functie verbreden? Wordt dan technisch operator. Als operator heb je natuurlijk ervaring met het instellen van machines en het bedienen van installaties. Dat is belangrijke basiskennis voor deze functie. Je kunt jezelf echter verder ontwikkelen. Als je namelijk ook wat meer verstand krijgt van de technische kant van machines dan kun je deze ook repareren en ombouwen. Je kunt de basis van storing zoeken aanleren zodat je niet bij elk technisch probleem met de technische dienst contact hoeft op te nemen. Kortom meer zelfstandigheid en meer vrijheid. Dit alles kun je doen bij een toonaangevend bedrijf in de voedingsmiddelenindustrie.

Welke ervaring heb je nodig?

Je hebt ervaring nodig in het bedienen van machines. Hierbij kun je denken aan werkzaamheden als operator bij een productiebedrijf. Heb je dit werk gedaan dan heb je een goede basis voor het werk bij deze organisatie. Ook als je werk hebt gedaan als technisch medewerker kun je de overstap maken naar deze technisch operatorfunctie. Het is belangrijk dat je over mbo niveau 2 beschikt zodat je ook opleidingen en trainingen kunt volgen op technisch gebied. Een rijbewijs kan handig zijn maar dat is even afhankelijk van je woonplaats. Het is wel belangrijk dat je in drie of vijf ploegen wilt werken want deze ploegendiensten komen in het bedrijf aan de orde.

Over het bedrijf

Het bedrijf waar je aan de slag kunt is gevestigd in het noorden van Friesland en is gericht op de voedingsmiddelenbranche. Het bedrijf maakt producten voor consumenten over de gehele wereld. De kwaliteit is hoog en het machinepark is uitgebreid. Er werken onderhoudsmonteurs, mechatronicamonteurs, operators en productiekrachten. Het bedrijf heeft een hele moderne inrichting en is voortdurend aan het innoveren. Voor werknemers een prachtige plek om veel geld te verdienen en jezelf te ontwikkelen.

Arbeidsvoorwaarden

Wil je graag geld verdienen dan is dit bedrijf heel interessant. Je kunt als operator al snel een salaris verdienen rond de 2500 euro bruto per maand bij een fulltime dienstverband. Als je in de ploegen werkt dan verdien je zelfs nog meer vanwege de ploegentoeslag. Daarnaast krijg je ook een reiskostenvergoeding. Opleidingen en trainingen worden voor je betaald. Bovendien krijg je ook een contract voor bepaalde tijd. Dit contract kan worden omgezet in een vast dienstverband,

Solliciteren

Heb je interesse in deze baan neem dan snel contact op via de knop vacatures Technicum. Deze knop staat in de menubalk van deze website.