Vacature technisch logistiek medewerker vanaf 20 maart 2023

Heb je ervaring in de logistiek of heb je regelmatig met een heftruck gereden? Dan kun je in aanmerking komen voor de functie technisch logistiek medewerker in Drachten. Technicum zoekt voor twee bedrijven in de omgeving van Drachten iemand die goed met een heftruck overweg kan en die ervaring heeft met logistieke processen. Hierbij kun je denken aan voorraadbeheer, orderpicken en bevoorraden van verschillende afdelingen. Als logistiek medewerker bij een technische organisatie krijg je bovendien te maken met onderdelen, machines en constructies. Dat zorgt er voor dat je jezelf verder ontwikkelt in de techniek. En juist de techniek is een sector die enorm veel banen heeft waardoor jouw toekomst en loopbaan verzekerd zijn van voldoende werkgelegenheid.

Welke ervaring heb je nodig?

Ervaring met het rijden op een heftruck is vereist. Daarnaast is het belangrijk dat je bekend bent met magazijnwerkzaamheden en logistieke processen. Deze ervaring kun je hebben opgedaan tijdens een opleiding of in je werk. Een flexibele instelling is noodzakelijk in de logistiek en daarnaast is bij deze bedrijven ook technisch inzicht van belang. Je hoeft echter niet in de techniek gewerkt te hebben of een technische opleiding te hebben gevolgd. Als dat wel het geval is kun je deze kennis wel gebruiken als je onderdelen en materialen in het magazijn gaat zoeken voor transport. Met een leergierige houding kom je in deze functie echter ook heel ver. Een rijbewijs is gewenst maar als je in de omgeving van Drachten werkt kun je ook met de fiets of met openbaar vervoer naar je werk toe.

Over het bedrijf

De bedrijven waar Technicum een logistieke medewerker voor zoekt zijn beide actief in de metaaltechniek. Ze maken onderdelen van rvs en staal die vaak zo groot zijn dat er met een heftruck gereden moet worden om ze te verplaatsen. Binnen de bedrijven vormt de logistieke afdeling een belangrijke functie. Deze afdeling zorgt er namelijk voor dat andere afdelingen hun materialen tijdig en op de juiste plaats ontvangen. Als logistiek medewerker lever je materialen aan lasafdelingen, constructie afdelingen en afdelingen van operators waaronder machinebankwerkers. Bij deze afdelingen haal je ook de producten die gereed zijn op doormiddel van een heftruck om ze vervolgens te transporteren naar de afdeling logistiek. Als technisch logistiek medewerker heb je daarom contact met verschillende afdelingen en vorm je een belangrijke factor voor het bedrijf. De bedrijven waar je als technisch logistiek medewerker aan de slag kunt zijn gevestigd rondom Drachten.

Arbeidsvoorwaarden

Als logistiek medewerker verdien je een salaris rond de 2400 euro bruto per maand op basis van een fulltime dienstverband. Je kunt meer verdienen als je beschikt over ruime ervaring in logistieke werkzaamheden en over een grote mate van zelfstandigheid beschikt. Als logistieke medewerker krijg je de mogelijkheid om een heftruckcertificaat, reachtruckcertificaat en andere certificaten te behalen. Deze worden voor je betaald en zorgen er voor dat je veilig met voertuigen kunt werken in een bedrijfsomgeving. Je krijgt een reiskostenvergoeding als je met eigen vervoer gaat rijden. Daarnaast krijg je een contract voor bepaalde tijd. Dit contract kan worden omgezet in een vast dienstverband als je langer bij het bedrijf blijft werken.

Solliciteren?

Solliciteren? Heb je interesse in deze functie? Dan kun je contact opnemen doormiddel van de knoppen in de menubalk. Deze knoppen zijn gekoppeld aan een website van Technicum.