Vacature mechatronica monteur Friesland vanaf 11 augustus 2023

Heb jij een mechatronica opleiding behaald of wil je een mechatronica opleiding in BBL vorm volgen? Dan ben je aan het juiste adres. Via dit bedrijf kun je meteen instromen in een leuke baan als mechatronicamonteur of in een leerwerktraject tot mechatronicamonteur. Kortom via elk ervaringsniveau of opleidingsniveau heb je de kans om bij dit bedrijf aan de slag te gaan. Je krijgt de mogelijkheid om iedere dag aan machines te sleutelen die worden gebruikt voor de optimaliseren van het klimaat van bedrijven. De machines worden geplaatst bij bedrijven in de industrie in het noorden van Nederland. Als mechatronicamonteur ga je eerst aan de slag in de werkplaats. Hier leer je de machines opbouwen op basis van plaatwerk, elektronica en mechanische constructie. Je werkt in een team met andere machatronicamonteurs. Zo kom je gezamenlijk tot een prachtig product voor een tevreden klant.

Welke ervaring heb je nodig?

Een opleiding in de mechatronica op niveau 2 is gewenst of je moet bereid zijn om een mechatronicaopleiding in BBL vorm te volgen. Deze opleiding wordt uiteraard voor je betaald. Verder is een rijbewijs van belang omdat je ook af en toe mee kunt gaan op montage van een installatie. Je krijgt de mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen. Dan is het handig als je flexibel en leergierig bent.

Over het bedrijf

Het bedrijf waar je aan de slag kunt als mechatronicamonteur is actief in de bouw van machines en installaties die worden gebruikt om het klimaat binnen bedrijven te optimaliseren. Daarvoor worden schadelijke stoffen uit de lucht gehaald en afgevoerd op een veilige en verantwoorde manier. Alles wat hiervoor nodig is wordt door het bedrijf geproduceerd en ontwikkeld. Het bedrijf bestaat uit ongeveer 25 werknemers en is gevestigd in de buurt van Leeuwarden. Het kan echter ook goed bereikt worden vanuit Franeker, Harlingen en Sneek.

Arbeidsvoorwaarden

Je kunt een salaris verdienen tussen de 2500 en 3200 euro bruto per maand als je een fulltime dienstverband hebt. Je kunt groeien in je functie en op een gegeven moment ook de overstap maken naar een servicefunctie. Dan kun je in de buitendienst werken als installateur, inbedrijfsteller en storingsmonteur. Kortom bij dit bedrijf kun je een uitdagende loopbaan ondergaan. Je krijgt eerst een contract voor bepaalde tijd. Dit contract zal na verloop van tijd omgezet worden in een vast dienstverband oftewel een contract voor onbepaalde duur. Reiskosten krijg je uiteraard ook voor de kilometers die je naar je werk hebt gereden op de dagen dat je wordt ingezet.

Solliciteren?

Heb je interesse in deze functie? Neem dan snel contact op via de knop vacatures Technicum in de menubalk.