Vacature assistent mechatronica monteur Friesland vanaf 8 september 2021

Heb je een mbo opleiding in de mechatronica gevolgd en zou je graag aan de slag willen in de bouw en het onderhoud van machines dan is deze vacature interessant voor jou. Deze afwisselende vacature staat open bij een bedrijf dat gespecialiseerd is in de ontwikkeling, productie en het onderhoud van machines en installaties die bij verschillende bedrijven worden aangebracht om het werkklimaat te optimaliseren. Als mechatronicamonteur werk je in eerste instantie veel binnen het bedrijf zelf aan nieuwe machines en installaties maar het is de bedoeling dat je uiteindelijk ook aan de slag gaat in de servicedienst van het bedrijf. Dan help je klanten met de installatie van machines, het onderhoud en het oplossen van storingen en technische problemen.

Welke ervaring heb je nodig?

Een opleiding op mbo niveau 2 mechatronica of hoger. een jaar of twee ervaring in de machinebouw. Dit mogen ook stagejaren zijn in de machinebouw. Verder is een goed technisch inzicht van belang en moet je aan de hand van technische tekeningen kunnen werken. Binnen het bedrijf wordt vaak samengewerkt in teams maar monteurs gaan als ze goed zijn ingewerkt ook wel zelfstandig op pad. Je werkt dus op verschillende werkplekken waardoor een rijbewijs (in de toekomst) wel handig is in een servicefunctie.

Over het bedrijf

Het bedrijf waar deze vacature open staat is actief in de productie van machines en installaties die bij verschillende bedrijven worden geïnstalleerd en onderhouden. Het gaat om machines die er voor zorgen dat de luchtkwaliteit optimaler wordt en de gezondheid van de werknemers wordt beschermd. Het bedrijf heeft ongeveer 30 werknemers in dienst. Naast mechatronica monteurs heeft dit bedrijf ook plaatbewerkers, lassers en constructiewerkers in dienst.

Arbeidsvoorwaarden

Als startende mechatronicamonteur verdien je een salaris rond de 2200 euro bruto per maand. Dit kan al snel oplopen naar 2400 tot 2500 bruto per maand op basis van een fulltime dienstverband. Binnen het bedrijf krijg je de mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen zodat je meerdere functies uit kunt voeren. Heb je behoefte aan specifieke kennis en ervaring bijvoorbeeld op het gebied van samenstellen, lassen, kanten, zetten of machinebouw dan kun je daarvoor een opleiding of training volgen. Het bedrijf betaalt deze trainingen en opleidingen zodat je nog beter wordt in je werk. Verder betaalt het bedrijf ook reiskostenvergoeding als je met eigen vervoer naar je werk gaat.

Solliciteren?

Heb je interesse in deze mechatronicafunctie dan kun je reageren via de knop vacatures in de menubalk van deze website.