Vacature monteur mechatronica vanaf 3 augustus 2023

Heb je een opleiding gevolgd in de mechatronica en ben je benieuwd wat je hier allemaal mee kunt worden? Neem dan contact op met Technicum. Via Technicum kun je in contact komen met tientallen technische bedrijven in Friesland waar Technicum bij is aangesloten. Het gaat hierbij om technische bedrijven die machines bouwen, ontwerpen, reviseren en onderhouden. Als mechatronicamonteur heb je de keuze, want er staan veel vacatures open voor aankomende monteurs met jouw opleiding. Ook als je verder wil gaan met je opleiding kan Technicum een erkend leerbedrijf voor je selecteren zodat je jezelf verder kunt ontwikkelen in mechatronica of elektrotechniek. Zou je graag meer willen weten reageer dan snel door contact op te nemen met Technicum.

Welke ervaring heb je nodig?

Voor functies in de mechatronica is een achtergrond in mechatronica van belang. Heb je bijvoorbeeld mechatronica niveau 1 gevolgd of een hogere opleidingen dan heb je een goede basis voor een sollicitatie. Hoe meer ervaring je hebt en hoe hoger jouw opleiding hoe meer opties er zijn en hoe meer verantwoordelijkheid je kunt dragen. Met Technicum kun je altijd in overleg over jouw wensen en opleidingsachtergrond. Er is maatwerk mogelijk. Wanneer je niet precies weet wat je wilt kun je ook loopbaanbegeleiding krijgen. Als je een rijbewijs hebt ben je heel breed inzetbaar op verschillende locaties in Friesland.

Over Technicum

Technicum is een organisatie die technische werknemers aan een baan helpt. Met name op het gebied van installatietechniek, elektrotechniek en mechatronica heeft Technicum een groot netwerk. Je kunt via Technicum opleidingen en trainingen volgen. Deze worden voor je betaald. Technicum heeft 3 vestigingen in Friesland: Leeuwarden, Heerenveen en Sneek. Daarnaast heeft Technicum door heel Nederland vestigingen. Het is een grote proffessionele organisatie die een grote klantenkring heeft. Dat maakt dat je bij Technicum altijd aan het juiste adres bent als je werk zoekt in de techniek.

Arbeidsvoorwaarden

Als mechatronicamonteur kun je een salaris verwachten tussen de 2300 en 2800 euro bruto per maand bij een fulltime dienstverband. De hoogte van je salaris wordt bepaalde op basis van de functie die je gaat uitvoeren maar ook op basis van je opleidingsniveau en aantal jaren werkervaring. Hoe meer ervaring je hebt hoe hoger je beloning. Toch is er met weinig ervaring ook veel te behalen. Zo kun je opleidingen en trainingen krijgen waardoor je nog beter wordt in je werk. Je ontvangt via Technicum een contract voor bepaalde tijd of een contact voor de periode van je BBL opleiding. Daarnaast krijg je via Technicum ook een reiskostenvergoeding.

Solliciteren

Zou je graag meer willen weten over jouw mogelijkheden op de arbeidsmark? Neem dan contact op via de knop vacatures Technicum in de menubalk.