Vacature productiemedewerker metaal vanaf 20 april 2023

Ben jij een productiemedewerker en ben je toe aan wat nieuws? Dan is de vacature productiemedewerker metaal geschikt voor jou. In de metaalindustrie krijg je te maken met unieke machines die computergestuurd zijn. Dat zorgt er voor dat je jouw productie ervaring kunt benutten om door te groeien richting een operatorfunctie in de metaaltechniek. Je kunt achter verschillende machines staan. Hierbij kun je denken aan een boorstraten, snijmachines, kant en zetbanken en lasrobots. Al deze machines voeren een unieke bewerking uit en dat maakt dat je als productiemedewerker in de metaal een geweldige kans krijgt om jezelf te ontwikkelen.

Welke ervaring heb je nodig?

Ervaring in een productieomgeving is nodig om goed aan de slag te gaan in deze functie. Heb je een jaar of twee gewerkt bij een productiebedrijf en ben je gewend aan het bedienen van productiemachines? Dan heb je voldoende aansluiting om te reageren. Het is belangrijk dat je een flexibele instelling hebt en dat je bereid bent om te leren. Je hebt namelijk de mogelijkheid om verschillende machines te bedienen. Het gebruik van deze machines is verbonden aan een werkinstructie. Deze krijg je voordat je aan de slag gaat. Je moet in staat zijn om een werkinstructie in het Nederlands of Engels te begrijpen in het belang van het veilig bedienen van de machines. Heb je moeite met taal geef dat dan aan bij de sollicitatie dan kan daar rekening mee worden gehouden.

Over het bedrijf

Het bedrijf waar de vacature voor productiemedewerker in de metaal open staat is een toonaangevend bedrijf in de metaaltechniek. Het bedrijf bestaat uit meerdere metaalafdelingen waarin specifieke bewerkingen worden uitgevoerd op metalen platen, kokers en profielen. Uiteindelijk worden complete producten en halffabricaten gemaakt door het bedrijf. Het bedrijf hecht veel waarde aan de ontwikkeling van personeel. Daarom kun je opleidingen trainingen volgen op kosten van het bedrijf. Je kunt het bedrijf vanuit Leeuwarden, Hallum, Franeker en Sneek goed bereiken met eigen auto. Omdat het bedrijf in een dorp in de buurt van Leeuwarden is gevestigd kun je het minder goed bereiken met openbaar vervoer. De meeste medewerkers komen daarom met eigen auto.

Arbeidsvoorwaarden

Je krijgt binnen dit bedrijf de mogelijkheid om een vak aan te leren binnen de metaalproductie. Het salaris dat je hierbij kunt verdienen ligt rond de 2400 euro bruto per maand bij een fulltime dienstverband van 40 uur per week. Je ontvangt een contract voor bepaalde tijd maar kunt ook na verloop van je bepaalde tijd periode rechtstreeks aan de slag op basis van een contract voor onbepaalde tijd. Verder kun je trainingen volgen waardoor je nog beter wordt in je werk. Je krijgt reiskostenvergoeding waardoor het vervoer naar je werk wordt bekostigd door het bedrijf.

Solliciteren?

Heb je interesse in deze functie dan kun je altijd reageren via de knop vacatures Technicum in de menubalk.