Vacature productiemedewerker metaal vanaf 15 oktober 2021

Heb jij twee rechterhanden? Dan kunnen wij elkaar de hand schudden! Voor onze opdrachtgever zijn wij namelijk op zoek naar diverse nieuwe collega’s die zich uitermate thuis voelen in de productie. Hierbij kun je aan allerlei werkzaamheden denken zoals het opstapelen van metalen vormen, het uitkloppen van metalen platen, boren en zagen. Ben jij een gemotiveerde kracht die van 7 tot 4 alles wil geven, dan sluit deze vacature perfect op jou aan. Je hebt geen relevante ervaring nodig, alleen de juiste mentaliteit! Daarnaast kun je vanuit deze startersfunctie jezelf verder blijven ontwikkelen en doorgroeien tot een functie waarbij meer vakmanschap komt kijken.

Wie ben je?

Het enige dat je nodig hebt voor deze functie is een flinke dosis werklust en een passie voor de techniek. Omdat er geen opleiding is vereist is dit de ideale kans om te starten met een baan in de techniek en om jezelf door te ontwikkelen naar een meer gespecialiseerdere functie die bij jou past.  Je gaat dus een traject aan waarin je in jezelf investeert om zo een carrière in een sector met veel arbeidskansen aan te gaan.

Over het bedrijf

Het bedrijf waar jij onderdeel van uit kunt maken is een metaalbedrijf dat diverse soorten metaalproducten fabriceert. Je gaat aan de slag als de voorbereidende factor van het bedrijf en gaat hand en spandiensten verrichten voor de lassers en constructiewerkers. Het is dus ook mogelijk om door te groeien naar een van die functies.

Wat bieden wij jou?

Om te beginnen krijg je een startsalaris van 2000,- bruto per maand wanneer je fulltime aan de slag gaat. Hier bovenop komt nog een kilometer vergoeding van 0,19 cent per kilometer. Zoals eerder aangegeven is het dus mogelijk om je door te ontwikkelen en binnen het bedrijf trainingen te volgen waardoor je loon meestijgt met jouw ervaring.

Solliciteren?

Heb je interesse in deze vacature reageer dan snel via de knop vacatures in de menubalk.